Vi har fått softis-maskin!

Den står der så fin og blank i kafeen – vår splitter nye softismaskin. Den durer såvidt og ut kommer fantastisk god softis fra Kulinaris! Vi serverer den på tradisjonelt vis, men Haffi har også noen spennende triks på lur.

Softis hos Vitenparken. Beste softisen i Follo!

Kjøkkensjef Haffi er islending. Der oppe har de en tradisjon for å lage klovne-softis. Det ville han så gjerne ha her på Østlandet også at han fikk seg en softismaskin for å kunne servere det. Neida, det er selvfølgelig ikke hele historien. Vitenparken ønsker å være det foretrukne stedet i Ås og omegn for en deilig tur ut, være seg på sykkel, til fots, eller med bil om du kommer litt lenger. Etterhvert vil vi også servere softis med vitenparkensk vri – spennende strø og begere og kjeks og you name it. Dette blir moro! Velkommen!

Related news