Medieproduksjon i Vitenparkens lokaler

Digital konferanse Inspire To Action

Konferanser, møter og prosjekter må gå sin gang selv om smittevernregler gjør at det ikke er mulig å samles fysisk. Vitenparken tilbyr i samarbeid med vårt datterselskap Inspire To Action, profesjonell produksjon av digitale konferanser, digitale utstillinger, interaktive samlinger, samt produksjon av webinarer, podcaster til eksternt og internt bruk.

Når «alt» går digitalt og virtuelt er profesjonell produksjon avgjørende. Vi tar hånd om alt du måtte ønske innen medieproduksjon. Vitenparken og Inspire to Action har utviklet egne løsninger for å produsere digitale arrangementer på en måte som både ivaretar arrangørens behov og publikums behov.  

Medieproduksjon

For deg som arrangør er det avgjørende at din digitale konferanse, webinar, eller podcast blir profesjonelt produsert, når ut til de du ønsker og alt oppleves problemløst for deg og de digitale gjestene dine. Publikum ønsker en digital opplevelse som forsterker budskapet og det faglige innholdet gjennom engasjerende interaktivitet.  

Vi har kompetanse og utstyr til flerkameraproduksjoner og til produksjon av forhåndsinnspilte elementer. Vi har dyktige regissører og teknikere som syr sammen gode produksjoner i ulike formater, skreddersydd til ditt behov. 

Send e-post til booking@vitenparken.no

Du finner flere eksempler på gjennomførte digitale konferanser produsert på Inspire To Actions digitale konferanseplattform her. Vær oppmerksom på at noen av de også er såkalte hybridkonferanser, der vi kombinerer noe besøk i salen med en digital produksjon. Det er ikke tillatt nå, men den digitale produksjonen og plattformen blir den samme.

Vitenparkens lokaler blir vanligvis brukt til seminarer og konferanser for 150-200 stykker. Vi er på grunn av korona stengt for vanlige arrangementer, men vi har fått tillatelse fra kommuneoverlegen til å bruke lokalene til medieproduksjon. Det betyr at du og bedriften din kan komme til oss og gjennomføre en 100% digital konferanse eller seminar med skyhøy produksjonskvalitet. Da blir det en helt annen fokus i andre enden og ditt budskap når gjennom på en langt mer engasjerende måte. Ta kontakt for en uforpliktende prat om hva vi kan få til sammen.

Related news