Vi søker salgs- og markedsansvarlig med hjerte for bærekraft

ledig stilling

Vi skal slå alle besøksrekorder når coronaen lar oss ha åpent viten- og opplevelsessenter igjen. Vi skal også øke bruken av våre digitale tjenester. Nå søker vi etter deg som ønsker å bidra til videre vekst og styrke Vitenparkens posisjon gjennom digital markedsføring og målrettet salgsarbeid.

I 2021 skal vi analysere vår kundereise og legge en strategi for digital markedsføring og salgsarbeid som tar Vitenparken til neste nivå. Vi skal:

 • Øke besøkstallet og omsetning fra fritidspublikum, gjennom aktivt salg og bedre tilstedeværelse i de rette kanalene for vårt publikum.
 • Øke vår omsetning gjennom økt fokus på salgsarbeid og arbeid med små og store sponsorer og samarbeidspartnere
 • Bedre serviceopplevelse for kundene våre og flyt gjennom kundereisen, henvendelser, booking og besøk.

Vi tilbyr en variert stilling med store utviklingsmuligheter for den rette. Vår kommunikasjon – og markedsavdeling er i dag liten, med en bookingkoordinator og en grafisk designer. Vi ser etter deg som ønsker å jobbe strategisk med markedsføring og kommunikasjon sammen med daglig leder og ønsker å lede utviklingen av en kommunikasjon – og markedsavdeling for å styrke Vitenparkens posisjoner.

Søk stillingen på Finn.no

Arbeidsoppgaver

 • Digital markedsføring med hovedvekt på nettside og kanaler i sosiale medier.
 • Innholdsutvikling, søkemotoroptimalisering, organisk søk og annonsering. Målstyring og bruk av Google analytics.
 • Salgsarbeid og kampanjer både B2C og B2B
 • Utstrakt kundekontakt med innsalg, oppfølging og booking.
 • Implementering av hensiktsmessige systemer, herunder CRM og booking
 • Utvikling av samarbeid med relevante sponsorer og samarbeidspartnere.

Kvalifikasjoner

 • God journalistisk kompetanse og solid erfaring med redaksjonell innholdsproduksjon til nett. Vi forventer at du er effektiv og produktiv da vi har høyt tempo.
 • Erfaring med drift av Facebook og Instagram-kontoer. Du har også gjerne jobbet med Instagram-storier og Snapchat-stories. Du kan tilpasse tone of voice etter kanal og segment og har god visuell forståelse. Du kan skrive selgende og er god på titler og ingresser som klikker godt.
 • Du har kompetanse på og erfaring med strategisk SEO-arbeid i forbindelse med innholdsproduksjon. Du jobber intuitivt med søkeord og legger alltid dette til grunn for utarbeidelse av en sak.
 • Du har også god erfaring med operativt, oppsøkende salg, håndtering av kundehenvendelser og systemer for dette.
 • Du har god kjennskap til og erfaring med datadrevet annonsering i Facebook Power Editor.

Vi tilbyr:

 •  Et spennende og kreativt arbeidsmiljø i vakre omgivelser (når det blir lov å møtes).
 • Svært meningsfulle oppgaver for deg som brenner for bærekraft og gode kundeopplevelser.
 • Stor grad av fleksibilitet og utviklingsmuligheter for deg som vil vokse i stillingen.
 • God pensjonsordning
 • Fleksibel arbeidstid
 • Betingelser etter avtale.

Om arbeidsgiveren

Vitenparken er et viten – og opplevelsessenter som arbeider for å fremskynde det grønne skiftet og stimulerer utviklingen av en bærekraftig, grønn økonomi. Vitenparken inspirerer til økt interesse for mat, miljø og klima og aktivt engasjement ved hjelp av nyskapende forskningskommunikasjon, kunst og kultur.

Vi jobber for å nå denne visjonen gjennom svært variert utadrettet virksomhet. Vi er en reiselivsdestinasjon beliggende i en av Norges vakreste parker. Vi utvikler, programmerer og produserer utstillinger og arrangementer. Vi tilbyr et spennende serveringstilbud som inkluderer egen produksjon i kjøkkenhage og mikrobryggeri. Vi utvikler eget digitalt innhold i form av spill og applikasjoner i samarbeid med vårt datterselskap Inspire To Action AS. Vi driver også vår faglig-sosiale møteplass med utleie av møteromsfasiliteter til kurs og konferanser og vi tilbyr tilrettelagte pedagogiske opplegg for videregående skole, grunnskole, barnehage, samt lærerkurs.

De siste fem årene har vi hatt jevn vekst i fysisk og digitalt besøk. I 2020 har vi naturlig nok hatt et stort fokus på digitale tjenester og innhold, men planlegger med at det fysiske besøket skal nå nye høyder når corona er under kontroll. Nå søker vi etter deg som som ønsker å bidra til videre vekst og styrke Vitenparkens posisjoner og kjennskap gjennom digital markedsføring og målrettet salgsarbeid.

Related news