Ønsker du å arrangere et arrangement? Her er 5 tips til planlegging.

Planlegging av arrangement kan kreve en del arbeid. Enten du skal gjennomføre seminar, konferanse, kurs, møte, bryllup, konfirmasjon eller firmafest er det en del ting det kan være lurt å tenke gjennom for å få til et vellykket arrangement. Her har du 5 tips som arbeidet enklere. 

 1. Sett opp et budsjett for arrangementet.
  På den måten blir det enklere å vite hva dere har å rutte med, og det vil bli enklere når alle vet hvilket budsjett man skal forholde seg til.
 2. Bestem dato og tidspunkt tidligst mulig.
  Gjestene kan da holde av datoen i kalenderen.
 3. Er det rom for underholdning og trenger dere tekniker?
  Det skal ikke mye til før arrangementet får en lettere tone med våkne og engasjerte gjester. Sørg for å ha en kontaktperson med ansvar for all teknikken. Ingenting er så frustrerende som streikende teknikk under et arrangement.
 4. Finn lokale og ta en befaring om du ønsker det. Se på menyen og bestem dere for hva dere ønsker å spise og drikke, og forhåndsbestill.
  Det er godt med alt som er unnagjort og dere kan hygge dere med andre ting underveis.
 5. Lag en kjøreplan.
  En plan gjør at arrangementet forløper knirkefritt. Viktig for at innleggs holdere og talere har en ramme å forholde seg til, slik at det ikke sklir ut. Og hold alle oppdatert underveis i planleggingen. Husk også å legge inn nok pauser.

 

Related news