Vi søker engasjerte og dyktige personer til vårt team med Vitenverter

Vitenparkens ansikt utad- Vi søker engasjerte og dyktige personer til vårt team med Vitenverter

Vitenparken Campus Ås er en av 13 regionale vitensenteret i Norge og jobber for å inspirere, og øke kunnskap om realfag og teknologi på kreative nyskapende måter. Vi anser oss selv som det grønne vitensenteret med gjennomgående fokus på bærekraft i alle våre tilbud.

Våre vitenverter må derfor ønske å formidle kunnskap innen realfag, miljø og bærekraft med bakgrunn i relevant naturvitenskapelig forskning, og med utgangspunkt i Vitenparkens beliggenhet i universitetsparken på Ås.

Vi driver i tillegg en førsteklasses cafe; Andedammen cafe, hvor vi serverer mat og service for ulike anledninger, inkludert konferanser, brylluper, sommerfester og andre sammenkomster. I vårt kjøkken legger vi vekt på sesongbaserte råvarer, lokal produksjon og håndverk, og vi produserer noen av råvarene våre selv i en egen kjøkkenhage. I tillegg brygger vi vårt eget øl i et mikrobryggeri. 

Vitenparkens Vitenverter spiller en nøkkelrolle i å gjøre Vitenparken til en levende møteplass. Våre vitenverter vil i tillegg til å jobbe med Vitenparkens formidling til barn og unge innen realfag og bærekraftig utvikling, bistå med arbeid i cafeen/barista, samt med servering o.l. på våre konferanser og andre sammenkomster.

Våre Vitenverter er Vitenparkens ansikt utad.

Stillingen krever arbeid på enkelte dager og noe kveldstid og helger. Vakter tildeles i månedlige turnuser. Samtidig legger vi til rette for fleksibilitet da det ofte legges ut tillegsvakter på vårt vakttorg, for de som ønsker og har kapasitet til å jobbe me

Vi verdsetter en positiv holdning, at man er løsningsorientert, har evnen til å yte service på høyt nivå og lærer raskt. 

Personlige egenskaper:

– Blid, utadvendt og liker å formidle

– Spesielt glad i å inspirere barn og unge, men også trygg nok til å formidle for voksne

– Fleksibel og kreativ

– Praktisk anlagt og løsningsorientert

– service innstilt

Hvis du tror du passer inn som Vitenvert hos oss kan det være deg vi ser etter! 

Søk på Finn.no: https://www.finn.no/job/parttime/ad.html?finnkode=336763521

Kontaktpersoner:

Samuel Ottosen – Koordinator: samuel@vitenparken.no, Tlf 97668641

Aiyana Hudgins – Pedagogisk leder: aiyana@vitenparken.no, Tlf. 92205909

 

Related news