Smak forskningen #2 – Utsolgt
Er du matinteressert, har du et åpent sinn og har lyst til å prøve noe nytt? Bli med på et mateventyr for alle sanser. Sammen med matforskningsinstituttet Nofima inviterer vi dere til å smake forskningen gjennom et måltid av nøye utvalgte småretter og drikker, fredag 28. september kl 19.00.
Vi på Vitenparken driver et opplevelses- og vitensenter for mat, miljø og klima, og vi feirer Forskningsdagene 2018 sammen med Nofima – Matforskningsinstituttet. Det blir serverert kunnskap fra matforskningens verden og retter fra Vitenparkens kjøkken.
Formidlingsglade forskere og kreative kokker
Kveldens vert er Sissel Beate Rønning. Hun er en forsker som nok er over gjennomsnittet interessert i mat. Hun er sivilingeniør i genteknologi og har en doktorgrad om GMO. Etter doktorgraden jobbet hun med kreftforskning og humanmedisin, og ble interessert i hvorfor kreftceller ikke slutter å signalisere og dermed bare fortsetter veksten. I dag jobber hun som forsker ved Nofima, hvor hun forsker på mat. Hvordan kan vi få god kvalitet på maten? Er den sunn? Kan vi gjøre den mer miljøvennlig? Hva er fremtidens mat?
Sissel har med seg to makkere denne kvelden, sensorikkbetjent Mads Erling Pedersen og Vitenparkens kjøkkensjef Hafsteinn Snæland.
End date
09/28/2018
-
Er du matinteressert, har du et åpent sinn og har lyst til å prøve noe nytt? Bli med på et mateventyr for alle sanser.
-
Er du matinteressert, har du et åpent sinn og har lyst til å prøve noe nytt? Bli med på et mateventyr for alle sanser.
-
Er du matinteressert, har du et åpent sinn og har lyst til å prøve noe nytt? Bli med på et mateventyr for alle sanser.