fbpx Skip to content

Vitenparken

17. mai på Vitenparken

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til 17.mai-feiring på Vitenparken - i hjertet av Universitetsparken.

Meny

Kjøkkensjefen på Vitenparken Kafé, Hafsteinn, fyrer opp i grillen og serverer pølsetallerken fra Strøm-Larsen med hjemmelaget sennep og diverse fermenterte toppinger. Vi har selvfølgelig også en tallerken fylt med deilige grønnsaker.

Av søte fristelser har vi Bamsrudlåven Gårdsis og porterbrownie laget på porter-øl fra vårt eget mikrobryggeri. 

Åpningstider

Den 17. mai holder Vitenparken åpent fra kl 09.00 til 14.00.

Utstillingen Se inn i det usynlige

17. mai har vi også åpent i utstillingen på Vitenparken, og vi viser vår egenproduserte utstilling «Se inn i det usynlige». Å ”Se inn i det usynlige” handler om å kunne se med forskernes verktøy. Ikke bare kan vi øse av spennende resultater fra forskning og nyskapning, men også gi smakebiter som viser hvorfor forskernes hverdag er så spennende og fascinerende. Kunst og vitenskap er vesensforskjellig, men har også en rekke fellesnevnere. Nysgjerrighet, kreativitet, skapertrang, spisskompetanse, teknologi- og håndverksferdigheter er fellestrekk for både forskere og kunstnere. I denne utstillingen møtes kunst, vitenskap og teknologi på en inspirerende og utfordrende måte.

Gratis og morsom omvisning i parken

Vil du bli med på en gratis og morsom omvisning i den vakre Universitetsparken? Last ned Parkappen og bli med Anton på tur! Sammen kan dere finne zoologisk hemmeligheter i parken, samle en koffert full av nektar for å redde bien Bianka eller oppdage alle de spiselige plantene på Campus Ås. Vi på Vitenparken har utviklet en applikasjon, Parkappen, som du kan bruke til å gå på kunnskapsrike oppdagelsesferder i parkområdet på Campus Ås.
Les mer om Parkappen.

Tickets