fbpx Skip to content

Vitenparken

You can do it – biff og bearnaise!

Lær deg hvordan du lager den perfekte biffen og piske opp en béarnaisesaus fra grunnen av.

Kjøkkensjefen på Vitenparken, Hafstein Snæland, lærer deg hvordan vurdere kvaliteten på kjøttet, lage saus med riktig konsistens og blande sammen smaker som jubler i munnen. På kurset vil du lære om ulike stykningsdeler og hvordan velge de beste stykkene. Vi bruker norske råvarer av god kvalitet.

Kurset holdes på MatLab, vårt nye kurskjøkken på Vitenparken. Vi har forkleder og alt av utstyr, så det eneste du trenger å gjøre er å møte opp med nysgjerrig hode og sulten mage. Mot slutten av kurset setter vi oss sammen rundt bordet og spiser maten vi har laget.

Meld deg på, det er begrenset antall plasser. Påmeldingsfrist: 21. januar.

Har du spørsmål angående kurset? Send en epost til kaarina@vitenparken.no.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

End date
01/24/2019

Booking Date Expired: This event has passed today's date.
  • jul ribbe gris julemat
    Hafsteinn Snæland er kjøkkensjef på Vitenparken Kafé. Bli med når han lærer bort kunsten å steke biffen perfekt.
  • Kurset holdes på MatLab, kurskjøkkenet i andre etasje på Vitenparken.

Tickets

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available