fbpx Skip to content

Vitenparken

Bok i parken

Velkommen til Bok i parken på Vitenparken. Denne gangen tar vi for oss boka Bra mat - Hva forskningen forteller oss, skrevet av Astrid Bjerkås og Gro Haarklou Mathisen. Billetten inkluderer smaksprøver laget av Hafsteinn Snæland, kjøkkensjef på Vitenparken Kafé.

Kveldens gjester

Astrid Bjerkås er kommunikasjonsrådgiver ved Veterinærinstituttet og tidligere kommunikasjonssjef i Vitenskapskomiteen for mattrygghet. Gro Haarklou Mathisen har doktorgrad i toksikologi og jobber i Vitenskapskomiteen for mattrygghet. Hun har vært forsker ved Universitetet i Oslo, har også mange års erfaring som lærer og foreleser. Denne kvelden har vi også med oss Hafsteinn Snæland, kjøkkensjef på Vitenparken Kafé. Hafsteinn jobber med nordiske retter og er spesielt opptatt av å utnytte hele råvarer, enten det er kjøtt, fisk eller grønnsaker. Ingenting skal gå til spille.

Bra mat

Er supermat bedre enn hverdagsmat? Er E-stoffer farlige? Er naturlige stoffer bedre enn kunstige? Kan jeg detoxe farlige stoffer ut av kroppen? Er det trygt å spise sprøytet mat? Hvorfor bør hamburgeren være gjennomstekt? Har det noe å si om maten er svidd? Hva må jeg spise for å leve sunt?

Mange gir råd om mat, men hvem bør du lytte til og hvem bør du overhøre? Forfatterne av denne boka slår et slag for vitenskapen og har fått noen av landets fremste forskere på mat og ernæring til å oppsummere hva forskningen sier at vi bør spise og hva vi bør være forsiktige med.

Bra mat. Hva forskningen forteller oss er en bok som gjør det enkelt å velge. Når du vet hva som er sunt og trygt å spise, kan du bruke kreftene på å kose deg med bra mat i stedet for å engste deg. Det gjør nemlig forskerne.

Du kan kjøpe boka i Vitenparken Kafé og på arrangementet.

Middag på Vitenparken Kafé

Vitenparken Kafé holder kveldsåpent hver torsdag. Ta med en venn, en kollega eller en date og spis en god middag før bokbadet.

Har du spørsmål angående arrangementet? Send en epost til elise@vitenparken.no.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available
  • Velkommen til Bok i parken på Vitenparken. Denne gangen tar vi for oss boka Bra mat - Hva forskningen forteller oss, skrevet av Astrid Bjerkås og Gro Haarklou Mathisen. Du kan kjøpe boka i Vitenparken Kafé og på arrangementet.
  • Denne kvelden har vi også med oss Hafsteinn Snæland, kjøkkensjef på Vitenparken Kafé. Hafsteinn jobber med nordiske retter og er spesielt opptatt av å utnytte hele råvarer, enten det er kjøtt, fisk eller grønnsaker. Ingenting skal gå til spille.

Tickets

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available