fbpx Skip to content

Vitenparken

Design og lag ditt eget unike insekt!

Insektene som finnes i naturen er utrolig kule dyr, men du klarer kanskje å forestille deg et enda kulere et? Finn frem dine kreative antenner, og skap ditt helt unike kravlende vesen!

Bli med på insekt-workshop

En svømmende sommerfugl eller en flyvende billelarve med tusen bein? Kun fantasien setter grenser (nesten da, insekter skal jo eeegentlig ha akkurat seks bein).  

Mens kreativiteten og skapergleden slippes løs, lærer du om den mest suksessrike dyregruppen på jorda (¾ av alle verdens dyr er insekter). Du vil få vite litt om mangfoldet av insekter og hvordan de har utviklet seg til å bli så mange og så varierte. Med andre ord vil dette opplegget gi deg sommerfugler i magen (metaforisk sett)! 

Søndagens fritidsaktivitet på Vitenparken passer for alle, men på grunn av koronarestriksjonene er det kun lov å gjennomføre organiserte fritidsaktiviteter for barn og unge under 20 år. Oppstart kl. 12:00, 13:00 og 14:00. Det er anbefalt at man setter av mellom 20 minutter og én time til opplegget. Opplegget foregår nede i utstillingen på Vitenparken. Billetter kjøper du her på nettsiden.

Kunnskap om insekter er viktig for å forstå de livsviktige tjenestene de utfører for oss andre levende vesener, og hvordan man best kan legge til rette for at insekter kan overleve. Blant annet er insekter viktige nedbrytere i naturen, og mye av maten vi spiser må pollineres av dem.

 

Åpen kafe og Norges kanskje fineste park

Vi holder åpen kafe på lørdager og søndager. Kapasiteten tilpasses fortløpende etter myndighetens retningslinjer, vi har laget noen kule antibac-vaskebjørner og vi vasker alle flater flere ganger daglig. I kafeen får du kjøpt allslags kaffe, te, kakao og påsmurt mat. For ikke å snakke om bakst og is. Vi har også benker stående ute, så om været tillater det (eller klærne) er det bare å ta med seg mat og drikke ut fra kafeen.

 

Obligatorisk påmelding

På grunn av koronarestriksjoner er det kun lov å gjennomføre organiserte fritidsaktiviteter for barn og unge under 20 år. Det vil være instruktører til stede og vi følger strenge smittevernsrutiner. Det er et begrenset antall plasser og man må melde seg på, helst på forhånd. Om det er ledige plasser, vil det være anledning til å melde seg på ved ankomst Vitenparken, men da er det et absolutt nei om aktiviteten er fullbooket.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

End date
05/23/2021 at 15:00

Booking Date Expired: This event has passed today's date.

Tickets

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available