fbpx Skip to content

Vitenparken

Digitalt frokostseminar – NMBU Bærekraftsarena – GreenSmart

«Hvordan organisere Ulven Nærmiljøhage på en måte som sikrer bredt eierskap (lokalt, frivillig, privat og offentlig) og dermed en bærekraftig driftsmodell som ivaretar at området skal åpnes for flere og for flerbruk på kort og langsikt?»

Når: 12. november 2021, klokken 08:15 – 09:15
Hvor: Digitalt samling, Zoom-lenke her
Last ned: Kalenderinvitasjon

Høstens seminarer gir korte og spennende innblikk i arbeidet fra studentene på det nye masterprogrammet i urbant landbruk ved NMBU. Fredag 12. november introduseres en grunnleggende problemstilling rundt Ulven Nærmiljøhage i Oslo. Masterstudentene vil presentere sitt arbeid og foreløpige svar. Deretter avslutter vi med en åpen diskusjon rundt arbeidet.

Dette er det fjerde seminaret, av totalt fem studentseminarer, som går annenhver uke høsten 2021. Seminarene er korte digitale samlinger med studentpresentasjoner, som hver tar for seg viktige utfordringer og interessante problemstillinger innen byutvikling, der urbant landbruk kan svare på sosial-, økologisk- og økonomisk bærekraft. Studentene arbeider i tverrfaglige team, og har en svært bred faglig bakgrunn. Fellesnevneren er et brennende engasjement for matproduksjon og en bærekraftig utvikling i grønnere byer.

Bli med ved å logge deg inn på lenken over og bidra gjerne med innspill og spørsmål i diskusjonen etter presentasjonene. Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt!

Velkommen fredag 12. november kl. 08:15!

Tickets