fbpx Skip to content

Vitenparken

Gratis frokostseminar om folkefinansiering

Ard Innovation, Inkubator Ås og Vitenparken inviterer til frokostseminar om folkefinansiering, tirsdag 18. september kl 08.00. Foredragsholdere vil være Øyvind Fries fra FolkeInvest og Pål Ingebrigtsen fra Plaato.

Program

8.00 – Servering av kaffe
8.15 – Velkommen og introduksjon av talerne
8.20 – Innlegg ved inviterte foredragsholdere
9.00 – Diskusjon
9.30 – Slutt

Foredragsholdere:

Øyvind Fries fra Folkeinvest har tatt turen fra Trondheim. Øyvind har bakgrunn fra Forsvaret og oljeindustrien samt erfaring både fra investering og oppstart. Folkeinvest AS er et selskap som har spesialisert seg på innhenting av små egenkapitalbeløp og har digitalisert kapitalinnhentingsprosessen gjennom verktøyet https://folkeinvest.no.

Selskapet Plaato AS ble etablert i 2015 av tidligere NMBU-student Pål Ingebrigtsen. Selskapet utvikler IoT løsninger for hjemmebryggere og mikrobryggerier. Selskapets hovedprodukt er en digital gjærlås som måler CO2 produksjonen og dermed gjæringsprosessen under ølbryggingen i sanntid. Gjærlåsen kommuniserer med smarttelefonen til bryggeren og gir løpende informasjon om utviklingen på brygget. Selskapet gjennomførte en crowd funding kampanje på Kick-starter i 2017 hvor selskapet forhåndssolgte et stort antall enheter.

End date
09/18/2018

Booking Date Expired: This event has passed today's date.

Tickets