fbpx Skip to content

Vitenparken

Frokostseminar fra GreenSmart bærekraftsarena

Hvilken driftsform egner seg for å starte opp og integrere dyrking i eksisterende borettslag?

Høstens seminarer gir korte og spennende innblikk i arbeidet fra studentene på det nye masterprogrammet i urbant landbruk ved NMBU.
Fredag 15. oktober introduserer U-reist, ved Andreas Capjon, sin problemstilling. Deretter presenterer masterstudentene sitt arbeid og foreløpige svar. Vi avslutter med en åpen diskusjon rundt arbeidet.
Dette er det andre seminaret, av totalt fem studentseminarer, som går annenhver uke høsten 2021. Seminarene er korte digitale samlinger med studentpresentasjoner, som hver tar for seg viktige utfordringer og interessante problemstillinger innen byutvikling, der urbant landbruk kan svare på sosial-, økologisk- og økonomisk bærekraft. Hvert seminar har egen problemstilling, denne gangen fra organisasjonen U-reist som daglig jobber med mat, mennesker og by. Studentene arbeider i tverrfaglige team, og har en svært bred faglig bakgrunn. Fellesnevneren er et brennende engasjement for matproduksjon og en bærekraftig utvikling i grønnere byer.
Bli med ved å logge deg inn på lenken og bidra gjerne med innspill og spørsmål i diskusjonen etter presentasjonene. Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt!
Velkommen fredag 15. oktober kl. 08:15!

Tickets