Videre til innhold

Vitenparken

Grønn PechaKucha

Vi feirer Grønn festival i Ås og inviterer til Grønn PechaKucha på Vitenparken. Ta med venner eller en date, og opplev kreative ildsjeler fortelle om sine prosjekter gjennom vakre bilder og klar tale. Hold av datoen, vi lover spennende foredragsholdere. Mer informasjon kommer.

PechaKucha er en enkel presentasjonsform utviklet av Astrid Klein og Mark Dytham. Den aller første PechaKucha Night ble holdt i Tokyo i 2003, og i dag finnes det PechaKucha-kvelder i over 1000 byer over hele verden. Vi på Vitenparken har holdt på med PechaKucha i over fem år – gå ikke glipp av denne utgaven i samarbeid med Grønn festival! Mer informasjon om foredragsholdere kommer.

Gratis inngang.

Bekreftede forelesere:
Mia Frogner om vegetarmat.
Martin Løken om kompakt byutvikling.
Kristoffer Robin Haug om Hvordan DU kan redde verden med 4 enkle steg.

 

Om Grønn Festival
Grønn Festival er et årlig arrangement som går av stabelen i Ås sentrum i august og september. Festivalen koordineres av Miljøpartiet de Grønne Ås i samarbeid med lokale organisasjoner, studentforeninger og bedrifter. I 2019 arrangeres festivalen 30. august – 1.september i Ås sentrum og på Campus Ås.

Årets miljøarrangement i Ås er for alle som interesserte i lokalt engasjement, sosial og økologisk bærekraft, grønn filosofi og livsstil. Det blir blant annet politisk debatt, PechaKucha, markedsdag, bytte- og fiksefest, kinofremvisning og aktiviteter for barna.

Grønn Festival er for innbyggerne i Ås, studentene ved NMBU, hele familien – og alle som vil følge med på hva som skjer i Ås. Festivalen er ment som et møtested for alle med interesse for bærekraft fra et lokalt perspektiv, og skal gi rom for et bredt spekter av meninger og interesser. Festivalen er et initiativ for å gi besøkende inspirasjon til å utvikle en grønnere hverdag ved å kunne orientere seg i en del av tilbudene som finnes i Ås og omegn. Dette har blitt en årlig tradisjon som stadig trekker flere mennesker til Ås sentrum.

Sluttdato
08/30/2019

Billetter