fbpx Skip to content

Vitenparken

Haffis bord

Kjøkkensjefen på Vitenparken, Hafsteinn Snæland, setter Ås på det gastronomiske kartet. Book et bord og opplev Haffis signaturmeny med flere retter.

Denne kvelden forvandles Vitenparken Kafé til en kveldsåpen restaurant. Haffi og de andre kokkene serverer deg en smaksmeny basert på hva de har utviklet og servert gjennom det siste året. Du får en forsmak på hva som vil komme utover våren. 

Priser og booking

Menyen koster 750 kr per person.
Drikkepakke med drikke fra Parken Mikrobryggeri koster 350 kr.
Bordbestilling er påkrevd.
Send en epost til booking@vitenparken.no for å bestille bord.
Kl. 18.00, 18.30 eller 19.00
Gi oss beskjed dersom du har noen allergier. 

Nordisk sesongkjøkken

Kokkene på Vitenparken lager nordiskinspirerte retter med sesongens råvarer. Vi samarbeider med flere lokale bønder, og jobber stadig for å finne de beste råvarene. Vi har også vårt eget mikrobryggeri. Parken Mikrobryggeri brygger eget øl for servering, og smaks – og kunnskapsopplevelser på Vitenparken Campus Ås. Vi driver også et veksthus som ligger på Senter for klimaregulert planteforskning, NMBU. Utenfor det store veksthuset har vi en kjøkkenhage der vi produserer grønnsaker, alt fra rød grønnkål, lilla gulrøtter, rosa bønner, blå poteter og fargesprakende mais. Matavfallet fra kjøkkenet komposteres og næringsstoffene går tilbake til kjøkkenhagen og veksthuset som næringsrik jord.

Gratis inngang i utstillingen

Ved bestilling til Haffis bord får du gratis inngang i utstillingen “Se inn i det usynlige”.

Å ”Se inn i det usynlige” handler om å kunne se med forskernes verktøy. Ikke bare kan vi øse av spennende resultater fra forskning og nyskapning, men også gi smakebiter som viser hvorfor forskernes hverdag er så spennende og fascinerende. Kunst og vitenskap er vesensforskjellig, men har også en rekke fellesnevnere. Nysgjerrighet, kreativitet, skapertrang, spisskompetanse, teknologi- og håndverksferdigheter er fellestrekk for både forskere og kunstnere. I denne utstillingen møtes kunst, vitenskap og teknologi på en inspirerende og utfordrende måte.

 

Book ditt bord allerede nå!

End date
02/14/2019

Booking Date Expired: This event has passed today's date.

Tickets