Haffi’s Table
Det blir fullt rundt bordene på Vitenparken når kjøkkensjef Hafsteinn Snæland igjen inviterer til Haffi’s table. Vitenparken blir til en Michelin-verdig restaurant der Haffi og de andre kokkene presenterer en meny som sier noe om hvor Vitenparken er på vei. Fantastiske smaker og den gode matopplevelsen står i sentrum. Bli med på en spennende og stemningsfull kveld!
Kjøkkensjefen på Vitenparken, Hafsteinn Snæland, setter Ås på det gastronomiske kartet. Reserverer bord og opplev kjøkkenet vårt i fri utfoldelse.
Priser og booking
Meny: 750 kr per person.
Drikkepakke med drikke fra Parken Mikrobryggeri: 350 kr.
Bordbestilling er påkrevd.
Send epost til booking@vitenparken.no eller ring 64808600 for å bestille bord.
Si fra om du vil ha bord kl 18.00, 18.30 eller 19.00 og gi også beskjed om eventuelle allergier.
Nordisk sesongkjøkken
Kokkene på Vitenparken lager nordiskinspirerte retter med sesongens råvarer. Vi samarbeider med flere lokale bønder, og jobber stadig for å finne de beste råvarene. Vi har også vårt eget mikrobryggeri. Parken Mikrobryggeri brygger eget øl for servering, og smaks – og kunnskapsopplevelser på Vitenparken Campus Ås. Vi driver også et veksthus som ligger på Senter for klimaregulert planteforskning, NMBU. Utenfor det store veksthuset har vi en kjøkkenhage der vi produserer grønnsaker, alt fra rød grønnkål, lilla gulrøtter, rosa bønner, blå poteter og fargesprakende mais. Matavfallet fra kjøkkenet komposteres og næringsstoffene går tilbake til kjøkkenhagen og veksthuset som næringsrik jord.
Du trenger ikke å forhåndsbetale billett, du kan simpelthen gjøre bordreservasjon ved å sende en epost til booking@vitenparken.no.