fbpx Skip to content

Vitenparken

Haffi’s Table – Utsolgt

Det blir fullt rundt bordene på Vitenparken når kjøkkensjef Hafsteinn Snæland igjen inviterer til Haffi’s table. Vitenparken blir til en Michelin-verdig restaurant der Haffi og de andre kokkene presenterer en meny som sier noe om hvor Vitenparken er på vei. Fantastiske smaker og den gode matopplevelsen står i sentrum. Bli med på en spennende og stemningsfull kveld!

Kjøkkensjefen på Vitenparken, Hafsteinn Snæland, setter Ås på det gastronomiske kartet. Reserverer  bord og opplev kjøkkenet vårt  i fri utfoldelse.

Priser og booking

Meny: 750 kr per person.
Drikkepakke med drikke fra Parken Mikrobryggeri: 350 kr.
Bordbestilling er påkrevd.

Da er Haffi’s Table dessverre fullbooket for denne gang. 

Følg med på Vitenparkens Facebookgruppe eller vår nettside for neste mulighet!

Nordisk sesongkjøkken

Kokkene på Vitenparken lager nordiskinspirerte retter med sesongens råvarer. Vi samarbeider med flere lokale bønder, og jobber stadig for å finne de beste råvarene. Vi har også vårt eget mikrobryggeri. Parken Mikrobryggeri brygger eget øl for servering, og smaks – og kunnskapsopplevelser på Vitenparken Campus Ås. Vi driver også et veksthus som ligger på Senter for klimaregulert planteforskning, NMBU. Utenfor det store veksthuset har vi en kjøkkenhage der vi produserer grønnsaker, alt fra rød grønnkål, lilla gulrøtter, rosa bønner, blå poteter og fargesprakende mais. Matavfallet fra kjøkkenet komposteres og næringsstoffene går tilbake til kjøkkenhagen og veksthuset som næringsrik jord.

Tickets