fbpx Videre til innhold

Vitenparken

Haffi’s Table: Invasive Species Dinner

Spis en fremmedart!

Vitenparkens kjøkkensjef Hafsteinn Snæland inviterer igjen til Haffi’s table. Denne gangen i samarbeid med biokunstner og forsker Roland van Dierendonck. Kom til Vitenparken og få deg en svært eksklusiv gourmetmat-opplevelse.

Har du hørt om invaderende arter? Har du lyst til smake invaderende arter som finnes i Norge? Eller ønsker du å lære mer om dem? På Invasive Species Dinner setter Haffi sammen en flerretters meny av invaderende arter i Norge. En invaderende art er en art som sprer seg utenfor sitt naturlige utbredelsesområde, og fortrenger de artene som var der. Her i Norge er kongekrabbe, pukkelaks og høstberberis gode eksempler.

Gjestene inviteres til å diskutere og lære mer om hvordan fremmedarter er et problem i både Norge og resten av verden.

Invasive Species Dinner er ikke bare gourmetmat, men muligheten til å kombinere gastronomisk erfaring med biokunst og forskning. Arrangementet er en del av de internasjonale middagsseriene dedikert til fremmede arter og biologisk mangfold. I samarbeid med ArtSci Salon (Kanada) og deltakere i Nederland og Taiwan.

Bli med på en spennende og stemningsfull kveld når kjøkkensjefen på Vitenparken, Hafsteinn Snæland, setter Ås på det gastronomiske kartet. Reserverer bord og opplev kjøkkenet vårt i fri utfoldelse.

  • Menyen koster 850 kr per person.
  • Drikkepakke med alkohol kan kjøpes på stedet. kr. 390
  • Gi oss beskjed dersom du har noen allergier.

Arrangementet er organisert av Norwegian BioArt Arena – NOBA. NOBA er Vitenparkens prosjekt som fokuserer på samarbeid mellom vitenskap og kunst.

Roland van Dierendonck (Nederland) er PhD kandidat hos the Lab4Living, Sheffield Hallam Universitet. Som biokunstner Roland fokuserer på biotic game research, TeleAgriCulture og Chronomicroscopy. Les mer om Roland: https://rolandvandierendonck.com/.

 

Vitenparkens kjøkkensjef og matformidler heter Hafsteinn Snæland. Han har bakgrunn fra topprestauranter med nordisk mat på tallerkenen, som Vaaghals i Oslo, Claus Meyer sin Deli og Noma i København. Hafsteinn setter fokus på viktige tema som råvarer i sesong, lokal og kortreist mat, og matsvinn. Dette gjenspeiles i alt han gjør og han setter sin ære i å lage helt fantastisk mat for alle Vitenparkens besøkende. Foto: Julianne Leikanger / Vitenparken

 

Få med deg alle våre arrangementer, meld deg på vårt nyhetsbrev.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Billetter

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig