fbpx Skip to content

Vitenparken

Høstferie med Vitenskolen

Ny installasjon i utstillingen, koding og teknologiske duppeditter, bli med på Vitenparkens kuleste høstferie!

Det blir crazy kul koding og eksperimentering hos Vitenparken i høstferien. Tirsdag til fredag er det ordinært vitenskoleopplegg der vi lar vi barna selv ta i bruk kreativt kodeutstyr i vårt Makerspace, eksperimentere med fysikkforsøk utendørs og utforske fremtidens grønne løsninger i bærekraftsutstillingen vår.

Vi har invitert Captain Credible for å sette tonen, lørdag 26. september. Da rigger han opp micro:bit-instrumentet sitt og viser frem hvordan det fungerer. Dette arrangementet er gratis for alle og det er bare å komme innom for en spennende dag hos Vitenparken. Utstillingen er selvfølgelig åpen og softismaskinen går på full fres. Siden det er et åpent arrangement krever det egen registrering.

Se informasjon om de forskjellige dagene i program-fanen til venstre.

Hos Vitenskolen varer høstferien fra klokken 09.00-15.30 tirsdag 29. september til fredag 2. oktober. Vi holder åpent fra klokken 08.00 slik at barna kan komme i god tid før vi begynner dagens program klokken 09.00. Barna kan hentes helt frem til klokken 16.

Aldersgruppe: 7 til 13 år!

PS. Ukespass er fortsatt tirsdag-fredag. Det er ikke opplegg på mandag.

Har du spørsmål angående tilbudet? Send en e-post til lukasz@vitenparken.no. 

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

End date
10/02/2020

Booking Date Expired: This event has passed today's date.
Lørdag Møt Captain Credible! More info Less info

Captain Credible i gang høstferien og setter opp sitt micro:bit-instrument her hos oss!

Tirsdag Lek og lær, teknologi i praksis More info Less info

En dag proppet med morsomme og spennende aktiviteter som lek med 3D-penner og egg-forsøk. Ved å bruke lett forståelig teknologisk utstyr, vil barna få en innføring i programmering. Det blir en myk og morsom innføring før den virkelige kodingen begynner senere i uken.

Onsdag Kodedag! More info Less info

Onsdag leker vi med kodespråket scratch og med bittesmå PCer kalt Micro:Bit! Micro:Bit er en liten PC, omtrent 2 cm x 4cm liten. Greier vi å bruke denne til å gjennomføre enkle ting? Som for eksempel å lage en skritt-teller? Eller kanskje et kompass? Vi viser barna i praksis hvordan koding passer inn overalt i hverdagen. Og hvem vet? Kanskje barna får laget SITT HELT EGET SPILL?!

Torsdag Praktisk koding! More info Less info

Tror du barna vil være med på å lage et instrument som spiller ulike toner når du lyser på det med en lommelykt? Hva med en lysende kule som skifter farge når du kaster den frem og tilbake? Du kan også være med og designe din egen Battle Robot og programmere den slik at den knuser alle de andre robotene i kamp.

Fredag Vitenparkens kuleste dag! More info Less info

Hvorfor kan tunge ting flyte i vann? Hvilke krefter er det som gjør dette? Vi lærer om båter og de fysiske lovene og prinsippene som gjør at de flyter og går fremover. Alle får designe og bygge sin egen båt som vi tester i Andedammen. Vi skyter også med vannrakett. Nå Newton, skal vi se om lovene dine holder det de lover!

Tickets

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available