fbpx Skip to content

Vitenparken

Påskeaktivitet: Hvor mye kraft tåler egg før de knuser? AVLYST grunnet smittevernhensyn

Bli med på Egglympics, test ut hvor mye egg tåler, og finn ut hva den mystiske koblingen mellom egg og påske er!

EGGsepsjonell fritidsaktivitet på Vitenparken 

På Vitenparken skal man eksperimentere, leke og lære, og det er lov å knuse et par egg før man får til ting. Denne søndagens fritidsaktivitet er intet unntak! Under “Egglympics” lærer du om newtons lover og tyngdekraft, og hvordan disse påvirker egg. I den anledning skal du utføre ditt eget lille “egg-speriment” for å undersøke hvor mye kraft egg faktisk tåler. I tillegg skal du lære litt om den mystiske koblingen mellom egg, påske og påskeharen.

Søndagens fritidsaktivitet på Vitenparken passer for alle, men på grunn av koronarestriksjonene er det kun lov å gjennomføre organiserte fritidsaktiviteter for barn og unge under 20 år. Opplegget har oppstart hver time mellom 12.00 og 15.00 og foregår nede i utstillingen på Vitenparken. Billetter kjøper du her på nettsiden.

 

Åpen kafe og Norges kanskje fineste park

Vi holder åpen kafe på lørdager og søndager. Kapasiteten tilpasses fortløpende etter myndighetens retningslinjer, vi har laget noen kule antibac-vaskebjørner og vi vasker alle flater flere ganger daglig. I kafeen får du kjøpt allslags kaffe, te, kakao og påsmurt mat. For ikke å snakke om bakst og is. Vi har også benker stående ute, så om været tillater det (eller klærne) er det bare å ta med seg mat og drikke ut fra kafeen.

 

Obligatorisk påmelding

På grunn av koronarestriksjoner er det kun lov å gjennomføre organiserte fritidsaktiviteter for barn og unge under 20 år. Det vil være instruktører til stede og vi følger strenge smittevernsrutiner. Det er et begrenset antall plasser og man må melde seg på, helst på forhånd. Om det er ledige plasser, vil det være anledning til å melde seg på ved ankomst Vitenparken, men da er det et absolutt nei om aktiviteten er fullbooket.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

End date
04/04/2021 at 15:00

Booking Date Expired: This event has passed today's date.

Tickets

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available