fbpx Skip to content

Vitenparken

Julemarked 2023

I år inviterer vi deg til et vinterparadis den 2. og 3. desember fra kl. 11:00 til 18:00!

Her kan du kjøpe inn julegaver fra ulike lokale produsenter samtidig som du kommer i julestemning.

Som vanlig vil du kunne finne håndlagde gaver til dine kjære, nyte den koselige atmosfæren på Andedammen Cafe og Restaurant, spasere rundt på den vakre NMBU-campusen, delta i Juleverksted for barn og komme i julestemning!

Adresse: Høgskoleveien 1, 1433, Ås

Planlegg ditt besøk

Program Lørdag

11:00 – 18:00 Julemarked

11:00 – 16:00 Gratis Juleverksted for barn

11:30 Julekonsert med ÅsEnsemblet

Program Søndag

11:00 – 18:00 Julemarked

11:00 – 16:00 Gratis Juleverksted for barn

Utstillere:

Begge dager 


Honning 

v/Asbjørn Kristiansen

Vangensten Bigård v/Asbjørn Kristiansen kommer til Vitenparkens julemarked med sin deilige honning! Åsbjørns produkter er elsket blant kundene, og det er alltid en glede å prate med ham!

Gresk Olivenolje

Gresk Olivenolje er et lite familieselskap i Ås drevet med et varmt, nært og personlig forhold til Hellas. Oljen er importert fra øya Zákynthos og produktene deres er populære blant kundene.

Strykeemerke av spiralansiktet, som du kan ta med hjem og stryke på en svart eller hvit t-skjorte eller handlenett

Spiralogram: Få ansiktet ditt, eller ansiktet til noen du er glad i, omgjort til et fascinerende spiralansikt. 

Magisk!

Vi lager deretter et strykeemerke av spiralansiktet, som du kan ta med hjem og stryke på en svart eller hvit t-skjorte eller handlenett. Den perfekte julegaven!

Kom til Vitenparken på lørdag kl. 11.00–14.00 eller søndag kl. 11.00–16.00. Vi tar et bilde av deg foran en hvit bakgrunn og printer strykemerket mens du venter.

 

Hånlagde porselenssmykker

v/Bente Gulbrandsen

Hva kan bli bedre enn håndlagde porselenssmykker som en julegave? Bente Gulbrandsen kommer til julemarkedet på Vitenparken. Ikke gå glipp av sjansen til å kjøpe noe vakkert til dine kjære

Bjerglots Beste

v/Bergljot Henschien

“Bjerglots Beste” er blant de mest populære gavene blant besøkende på Vitenparken. Bjerglot kommer til julemarkedet både søndag og lørdag med marmelader, geléer, produkter med granskudd, sopp, ramsløk, chutney, bæreddik, og mer. Har du ikke prøvd det ennå? Vi lover at du vil elske det.

Håndlaget julepynt og smykker

V/Maria Mamambio

Maria Mamambio kommer til julemarkedet med håndlaget julepynt, smykker av krystallsteiner og sølv, helsesteiner, pynt laget av helsesteiner, og mer. Ikke gå glipp av sjansen til å kjøpe noe vakkert til venner, familie eller dine kjære.

Malerier 

v/Vibeke Berntsen

Kunstneren Vibeke Berntsen kommer til julemarkedet med forskjellige malerier, lysestaker og litt julekaker, samt hjemmelagde donuts og berlinerboller. Trenger du en gave til dine kjære eller et nytt kunstverk til hjemmet? Stikk innom Vibeke’s stand!

Handlaga sølvsmykker

v/Turid Vikøren

Vov Smykker v/Turid Vikøren lager håndlagde sølvsmykker, hvor noen av smykkene er redesignet fra gamle smykker og sølvtøy. Ikke gå glipp av sjansen til å kjøpe smykker fra en lokal gullsmed i Ås.

Hundeullsprodukter

v/Anne-Marit P. Tjæran 

Det blir kaldere. Hva kan være en bedre gave enn en varm lue laget av hundeull? Anne-Marit P. Tjæran kommer med egenproduserte hundeullsprodukter: luer, votter, skjerf, sjal, pulsvarmere, leggvarmere, tovede tøfler, såler og votter. Garnpakker og hundeullsgarn. Ikke gå glipp av det!

 

Hjemmesydde og hjemmeheklede ting og tang 

v/Agnes Holck Hauglins

Stikk innom Agnes Holck Hauglins stand, der du kan kjøpe forskjellige hjemmesydde og hjemmeheklede ting og tang. 

Gjør hjemmet ekstra koselig denne vinteren!

Forever Living Produkter 

v/Camilla Netskar

Camilla Netskar kommer til julemarkedet med Forever Living-produkter. Plei deg selv og vennene dine denne vinteren!

Strikkevare 

v/Grete Abel Løvmo 

Grete Abel Løvmo kommer til årets julemarked med håndlagde strikkevarer. Grete er en kjær utstiller her på Vitenparkens julemarked, så stikk innom for å si hei og skjem bort dine kjære med noen varme gaver i år.

Craft Chocolate 

By Aleksandersson Chocolate Lab

Unn deg selv og dine kjære de eksklusive håndlagde sjokoladene fra By Aleksandersson Chocolate Lab.

Boka «Brønnerud Grendehus – Historien og historier» 

Møt forfatteren Marit Haugdal og lær mer om historien til Brønnerud Grendehus.

 

Sopp-og plantefarget garn

v/Ave Tooming-Klunderud

Har du lyst til å strikke med plante- og soppfarget garn? Ave Tooming-Klunderud har med meg garn i alle regnbuens farger og gode tips for småprosjekter som du blir ferdig med før jul. Eller hva med å farge garnet selv?

 

Lørdag 2. desember 


Diktbok Naturen og hennes sang 

Av Christin Eng 

Lørdag, 2. desember 

Naturen beveger oss, omsvøper oss og gir oss ro. Her hviler en stille visdom. Poesien viser veien inn til naturens vakre kunnskap, synger hennes sang. Ikke gå glipp av sjansen til å møte forfatteren Christin Eng under markedet.

Heklede bamser og kosedyr 

v/Eva Farkas

Lørdag, 2. desember 

Eva Farkas, Squirrel Den Handmade, kommer til julemarkedet med noe kjempekoselig: håndlagde, heklede produkter som bamser, kosedyr og mer. Leter du etter en gave til barna eller barnebarna? Si hei til Eva på julemarkedet.

Hjemmelagde smykker

v/Claudia Marto

Lørdag, 2. desember 

Claudia Marto kommer til julemarkedet med hjemmelagde smykker, laget av blant annet perler og naturskinn. En perfekt julegave!

 

 

Søndag, 3. desember 


Keramikk 

v/Ingjerd Aarseth

Søndag, 3. desember 

Ingjerd Aarseth er en kunstner fra Ås og fokuserer på keramiske bruksting og kunst. Ingjerd er også medlem av Norske Kunsthåndverkere. På julemarkedet kan besøkende kjøpe håndlaget julepynt i porselen og andre artikler som julegaver.

Julepynt

v/Shiori Kogas

Trenger du ny julepynt? Stikk innom Shiori Kogas stand for å finne noe ekstremt søt til å glede deg selv eller dine venner og familie!

 

Bringerbærelandet 

Søndag 3. desember 

Den kjente Bringerbærelandet kommer til Vitenparkens julemarked søndag 3. desember. Ikke gå glipp av sjansen til å skaffe deg fantastiske, lokalt produserte bringebærprodukter som en gave til dine kjære.

 

Bilder 

v/Kristine Victoria Magnus

Søndag 3. desember 

Kristine Victoria Magnus (Victoriawebdesign) tar bilder som hun bearbeider digitalt, og selger både fotografier og fotoprodukter som bursdagskort, bokmerker, postkort, musematter, penner etc.

End date
12/03/2023

Booking Date Expired: This event has passed today's date.

Tickets