fbpx Skip to content

Vitenparken

Konkurrer om å kode roboter gjennom en labyrint! AVLYST grunnet smittevernhensyn

Beebotene (bie roboter) har lyst på honning, og de trenger DIN hjelp til å komme seg til den! Kod beebotene gjennom en labyrint, og konkurrer med andre om en premie.

Ta med familien og kod dere frem til en søt seier 

I denne søndagens fritidsaktivitet får man kjenne på hvor spennende koding kan være. Ta med familie eller venner og konkurrer i en turnering, enten dere imellom eller mot andre. Hver deltaker blir tildelt en såkalt Beebot, en mekanisk bie som er mye mer opptatt av honning enn å pollinere metallblomster. Men til tross for sine sterke honninglyster klarer den ikke å komme seg til den på egen hånd. Du og familien din/vennene dine er derfor nødt til å veilede den mekaniske bien på et språk den forstår. Med andre ord; her skal det kodes for honning, heder og ære! Og kanskje en premie? 

Denne fritidsaktiviteten på Vitenparken passer for alle aldre, men på grunn av koronarestriksjonene er det kun lov å gjennomføre organiserte fritidsaktiviteter for barn og unge under 20 år. Oppstart kl. 12:00, 13:00 og 14:00. Opplegget foregår nede i utstillingen på Vitenparken. Billetter kjøper du her på nettsiden.

Kunnskap om koding blir stadig viktigere etter hvert som de elektroniske hjelpemidlene våre blir mer og mer avanserte. Programmering og koding kan også spille en stor rolle i å nå FN’s bærekraftsmål. Blant annet kan det bidra til å fordele tilgjengelig energi mer effektivt, slik at mindre energi går til spille. Dermed kan ren energi bli tilgjengelig for flere, og fossile energikilder kan fases ut raskere. Og bier, særlig de ekte, setter virkelig pris på mindre menneskelig klimapåvirkning! 

 

Åpen kafe og Norges kanskje fineste park

Vi holder åpen kafe på lørdager og søndager. Kapasiteten tilpasses fortløpende etter myndighetens retningslinjer, vi har laget noen kule antibac-vaskebjørner og vi vasker alle flater flere ganger daglig. I kafeen får du kjøpt allslags kaffe, te, kakao og påsmurt mat. For ikke å snakke om bakst og is. Vi har også benker stående ute, så om været tillater det (eller klærne) er det bare å ta med seg mat og drikke ut fra kafeen.

 

Obligatorisk påmelding

På grunn av koronarestriksjoner er det kun lov å gjennomføre organiserte fritidsaktiviteter for barn og unge under 20 år. Det vil være instruktører til stede og vi følger strenge smittevernsrutiner. Det er et begrenset antall plasser og man må melde seg på, helst på forhånd. Om det er ledige plasser, vil det være anledning til å melde seg på ved ankomst Vitenparken, men da er det et absolutt nei om aktiviteten er fullbooket.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

End date
03/28/2021 at 15:00

Booking Date Expired: This event has passed today's date.

Tickets

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available