fbpx Skip to content

Vitenparken

Parklangs i fakkellys

Mandag 6. desember inviterer vi til en magisk førjulsvandring på Norges vakreste campus. Arrangementet er åpent for alle.

Vi skaper julestemning på campus med bålpanner og gløgg, før vi legger ut på en stemningsfull vandring i fakkellys gjennom parken.

– NMBU er en lokal hjørnesteinsbedrift, og vi har fått mange nye bygninger og medlemmer i «campusfamilien». Derfor ønsker vi å invitere Ås inn til oss, og vise frem alt dette fine, sier prosjektleder Silje Kjenseth-Wynter.

Arrangementet starter kl. 18.00, og du kan begynne å gå når du vil puljevis mellom 18.00 og 19.00. Vandringen blir et lyspunkt i et vintermørkt desember – og skal gi hele Ås, studenter og ansatte muligheten til å bli kjent med universitetet på en ny måte.

Vandringen starter utenfor Vitenparken, før løypa tar deg innom solcellepanel, kirken, tomta der Vannsenteret skal bygges og Varmegjenvinningsanlegget. Vi åpner også for omvisning i vårt nye praktbygg, Veterinærbygningen.

Underveis får du underholdning fra elever ved kulturskolen i Ås og korsang fra våre studenter. Det blir også en egen barnerute med quiz, som passer for barn i alderen 8 – 12 år.

– Vi håper så mange som mulig tar turen, og oppfordrer både ansatte og studenter til å ta med seg familie og venner til campus. Dette er en slags førjulsgave fra NMBU til alle på Ås, sier Silje Kjenseth-Wynter.

Arrangementet foregår utendørs, så husk å kle deg etter været og forholdene. Vi oppfordrer så mange som mulig til å la bilen stå.

PS! Hvis du har lyst til å spise middag før vandringen, kan du booke bord på Vitenparken ved å sende mail til booking@vitenparken.no eller ringe 64 80 86 00. Siste frist for å booke bord er fredag 3. desember kl. 14.00.

Tickets