fbpx Skip to content

Vitenparken

Se inn i det usynlige – Gjenåpning av utstillingen

Velkommen til gjenåpning og omvisning. Med utstillingen ”Se inn i det usynlige” inviterer vi publikum til å dele vår fascinasjon for grenselandet mellom vitenskap, kunst og teknologi. Utstillingen ble vist i sommer, og gjenåpnes nå i nye utstillingslokaler på Vitenparken Campus Ås.

Å ”Se inn i det usynlige” handler om å kunne se med forskernes verktøy. Ikke bare kan vi øse av spennende resultater fra forskning og nyskapning, men også gi smakebiter som viser hvorfor forskernes hverdag er så spennende og fascinerende. Kunst og vitenskap er vesensforskjellig, men har også en rekke fellesnevnere. Nysgjerrighet, kreativitet, skapertrang, spisskompetanse, teknologi- og håndverksferdigheter er fellestrekk for både forskere og kunstnere. I denne utstillingen møtes kunst, vitenskap og teknologi på en inspirerende og utfordrende måte. Utstillingen er produsert av Vitenparken Campus Ås, og kuratert av Egil Paulsen.

Program

kl 11.30
Velkommen – direktør Per Olav Skjervold
Omvisning i utstilling og nye lokaler – kurator Egil Paulsen

Det vil være enkel bevertning. 

Bidragsytere i utstillingen

Adam Bartley, Audun Korsæth, Des Callaghan, Erica Maremonti, Erik A. Johannessen,
Hilde Kolstad, Ingunn Burud, Jannicke Wiik- Nielsen, Jeff Hasty, Jens Petter Wold, Jim Cybulski, Johannes Breidenbach, Johannes Ralph, Karstein Heia, Klaus Kemp, Lisa Rossbach, Manu Prakash, Martin Hansen, Maximilian Pircher, NASA Earth Observatory, Rannveig M. Jacobsen, Silje Ottestad, Svein Solberg, Tal Danino, Thomas Kringlebotn, Torbjørn Mehl, Tove Sundgren og Åsmund Andersen.

Takk til

Bryophyte Surveys Ltd,Foldscope Instruments, Høgskolen i Sørøst-Norge, Imagingsenteret NMBU, Leica Microsystems, Logotrykk AS, NASA Earth Observatory, NIBIO, NMBU, Nofima, Ortomedic AS, Veterinærinstituttet og Zeiss.

  • Kjøp katalogen til Se inn i det usynlige. Vi selger den i Vitenparken Kafé.

Tickets