fbpx Skip to content

Vitenparken

SmakÅs

Lørdag 16. oktober fra kl. 10-16 kan du igjen få en smak av Ås.

I år har vi i Vitenparken sammen med Ås Kommune laget en SmakÅs-løype som går fra Ås sentrum og ned til Vitenparken. På veien til Vitenparken kan du gå gjennom ulike poster der du kan teste kunnskapen din og tjene poeng. Klarer du spørsmålene kan du på Vitenparken bruke poengene du har opparbeidet deg til å få et gratis gavekort på Ås kino! Vi har en stand i Ås sentrum som er første post på SmakÅs-løypa – så kom innom oss så skal vi fortelle dere mer om hvordan du kan gjennomføre den!

Vi skal ha flere spennende aktiviteter nede på Vitenparken. Tør du smake på fremtidens lørdagsgodt, nemlig Sirisser med smak av Østen?

Smaksekspertene på Nofima arrangerer smakstest av epler på Vitenparken! Da kan du lære mer om hvordan smak, lukt, tekstur og utseende spiller inn på smaksopplevelsen.

SmakÅs er norges eneste mat- og teknologifestival med et fokus på bærekraftig utvikling. Målet er å formidle kunnskap om kortreist mat og hvordan teknologi kan være med å gjøre matproduksjonen i Norge enda mer bærekraftig i fremtiden.

 

Tickets