fbpx Skip to content

Vitenparken

Sommer med Vitenparken uke 29: Tankekraft + skaperkraft = bærekraft

Hele sommeren vil det være spennende sommeraktiviteter med VitenSkolen på Vitenparken. Vi har laget ukesprogram innenfor alt fra biologi og mat til teknologi og fremtidsvisjoner. Her kan du se programmet og melde deg på for uke 29 (13.07 - 17.07).

Tankekraft + skaperkraft = Bærekraft

Bli med på en uke med nesa pekende like inn i fremtiden! Vi blir bedre kjent med utfordringer både enkeltpersoner og verden står ovenfor og øver oss på å tenke kreativt for å løse disse. Hele uken har vi fokus på løsninger og tar utgangspunkt i barns iboende fantasi og kreativitet.

Hvem vet, kanskje det er akkurat DU som gjør den store oppfinnelsen som redder verden?

Mandag: Innovasjon? Hva er det?

På mandag vil temaet for dagen være innovasjon! Gjennom en rekke ulike aktiviteter vil barna få et innblikk i hva som menes med innovasjon og få en god innføring i Hyperloops. Hvem vet, kanskje dette konseptet blir fremtidens transportmiddel? Senere på dagen blir det morsomme konkurranser med kule premier.

Tirsdag: Solkraft, bærekraft og fremtidens kraft.  

Barna vil få ulike oppdrag som skal løses på en mest mulig kreativ og innovativ måte. Vi sveiper innom både programmering og solceller for å utforske solkraft og barna skal dessuten lære å lage lys ved bruk av moderne teknologi.

Onsdag: Kreativitet – er de enkle løsningene ofte de beste?

Med diverse materialer skal barna konstruere og bygge en bro. Er det slik at de enkle løsningene ofte blir de beste? Dette skal vi finne ut av når broene skal testes! Blir det din bro som tåler mest?

Torsdag: Grønn fremtid

Grønn fremtid er et omdiskutert tema. Hva betyr egentlig «grønn fremtid»? Hva menes med klimagasser? Hva kan vi gjøre for å få en grønnere fremtid? Dette er spørsmål vi skal se nærmere på under torsdagens opplegg. Dagen blir proppet med spennende aktiviteter og morsomme overraskelser.

Fredag: Kosedag!

Hva er vel en bedre måte å avslutte uka på enn en skikkelig kosedag? Før vi setter oss ned for å grille og slappe av i sommerværet, skal barna få testet konkurranseinstinktet! Vi skal blant annet ha en M-bot fotballturnering og slippe RÅ egg ned fra en to meters høyde – UTEN AT DE KNUSER!

Praktisk informasjon

  • Oppmøte er på Vitenparken.
  • Programmet begynner klokken 09.00 hver dag, men det er mulig å møte opp allerede fra klokken 08.00. Vi holder på til klokken 15.30 alle ukedager.
  • Kle barna etter været.
  • Det blir to spisepauser hver dag, og alle  bes ta med egen matpakke. (cirka klokken 11.00 og cirka klokken 14.00).
  • Spis gjerne frokost hjemme før du kommer.
  • Vi følger myndighetenes råd og legge opp gode tiltak som ivaretar alle smittevernhensyn. Ytterligere informasjon om praktisk gjennomføring vil det bli informert nærmere om ved oppstart.

Har du spørsmål angående arrangementet?

Send en e-post til: vitenskolen@vitenparken.no

PS: Hvis du kjøper billetter til flere barn, kan du legge flere navn etc. i tekstfeltene 🙂

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

End date
07/17/2020

Booking Date Expired: This event has passed today's date.

Tickets

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available