fbpx Skip to content

Vitenparken

Torsdag kveld på Vitenparken

Hver torsdag holder vi kveldsåpent på Vitenparken. Ta med deg kollegaer, studiekamerater eller en date - kokkene lager deilig middag og vi har kveldsåpent i utstillingen "Se inn i det usynlige". Denne torsdagen er det også kodekurs for ungdom.

Meny

Smashburger eller kikertburger med aioli og pommes frites.
140,-

Smæsjburger er kanskje Norges beste burger. Vi bruker tre forskjellige stykningsdeler og kverner kjøttet selv her på kjøkkenet. Den heter smæsj-burger fordi vi smæsjer den med et to-kilos lodd.

Utstillingen «Se inn i det usynlige»

Du kan også få med deg utstillingen som vises i våre nye utstillingslokaler på Vitenparken. Å ”Se inn i det usynlige” handler om å kunne se med forskernes verktøy. Ikke bare kan vi øse av spennende resultater fra forskning og nyskapning, men også gi smakebiter som viser hvorfor forskernes hverdag er så spennende og fascinerende. Kunst og vitenskap er vesensforskjellig, men har også en rekke fellesnevnere. Nysgjerrighet, kreativitet, skapertrang, spisskompetanse, teknologi- og håndverksferdigheter er fellestrekk for både forskere og kunstnere. I denne utstillingen møtes kunst, vitenskap og teknologi på en inspirerende og utfordrende måte. Les mer her.

Kodekurs for ungdom

Har du vært med på et av våre oppstartskurs i koding eller kan du en god del ekstra om koding? Da anbefaler vi at du melder deg på vårt kodekurs for viderekommende. Her vil du få muligheten til å videreutvikle dine kodekunnskaper gjennom opplæring i Microbit, Scratch og Mackeblock. Les mer her.

Åpningstider

Kjøkkenet er åpent til kl 20.00
Kafeen og utstillingen er åpen til midnatt

Vil du bestille bord? Trykk her.

Tickets