fbpx Skip to content

Vitenparken

Torsdag kveld på Vitenparken

Hver torsdag holder vi kveldsåpent på Vitenparken. Ta med deg kollegaer, studiekamerater eller en date - kokkene lager deilig middag og vi har kveldsåpent i utstillingen "Se inn i det usynlige". Denne torsdagen feirer vi våren og fyrer opp i utegrillen.

Meny

Grillet burger – 130,-

140 gram burger av spesielt utvalgte stykningsdeler av norsk storfe. Serveres i vår fantastiske potetburgerbolle med ost, dressing, salat og tomat. Kan serveres med eller uten fermentert chili.
Allergener: Melk, hvete, egg og sennep.

Selleriburger – 110,-

Grillet, Sous vide-kokt og marinert sellerirot på potetburgerbolle med dressing, salat, tomat og fermentert chili.
Allergener: Selleri, melk, hvete og sennep.

Kyllingsalat – 125,-

Grillet lårfilet av kylling fra Eng gård servert på blandet salat, med krutonger og IPA-dressing fra vårt eget mikrobryggeri.
Allergener: Hvete, egg og sennep.

Utstillingen «Se inn i det usynlige»

Du kan også få med deg utstillingen som vises i våre nye utstillingslokaler på Vitenparken. Å ”Se inn i det usynlige” handler om å kunne se med forskernes verktøy. Ikke bare kan vi øse av spennende resultater fra forskning og nyskapning, men også gi smakebiter som viser hvorfor forskernes hverdag er så spennende og fascinerende. Kunst og vitenskap er vesensforskjellig, men har også en rekke fellesnevnere. Nysgjerrighet, kreativitet, skapertrang, spisskompetanse, teknologi- og håndverksferdigheter er fellestrekk for både forskere og kunstnere. I denne utstillingen møtes kunst, vitenskap og teknologi på en inspirerende og utfordrende måte. Les mer her.

Åpningstider

Kjøkkenet er åpent til kl 20.00
Kafeen og utstillingen er åpen til midnatt

Vil du bestille bord? Trykk her.

Har du spørsmål angående arrangementet? Send en epost til elise@vitenparken.no.

  • Denne torsdagen feirer vi våren og fyrer opp i utegrillen.

Tickets