Videre til innhold

Vitenparken

Digg veggismat – Utsolgt

På hvor mange måter kan man servere en gulrot? Hva skal jeg egentlig gjøre med knutekål? På dette kurset skal vi steke, koke, fritere, blende, røyke, grille, snitte, hakke og selvfølgelig smake og spise deilige grønnsaksretter.

Bli inspirert til å lage nydelige retter uten kjøtt eller fisk. Vi prøver oss frem med vegetarmat med masse smak og tekstur. Vi starter med et stort buffet av grønnsaker, korn og belgfrukter, og under trygg ledelse fra kokkene på Vitenparken, lager vi masse god mat.

Kurset holdes på Vitenparkens Matlaboratorium, og kursholder er Hafsteinn Snæland, kjøkkensjef på Vitenparken Kafé.

Påmeldingsfrist: 19. mars.
Har du spørsmål angående kurset? Send en epost til kaarina@vitenparken.no.
Det er desverre ingen flere billetter tilgengelig for dette arrangementet.

Sluttdato
03/26/2019

Booking dato utgått: Dette arrangementet har passert dagens dato.

Billetter

Det er desverre ingen flere billetter tilgengelig for dette arrangementet.