fbpx Skip to content

Vitenparken

Vinterferie med VitenSkolen

Leke, lære, le! De engasjerte studentene på VitenSkolen har satt sammen et vinterferieprogram perfekt for alle nysgjerrige barn. I løpet av fem dager kan du undersøke, utforske og skape datamaskiner, mat og molekyler og energiske katapulter på Vitenparken Campus Ås.

Lek deg gjennom vinterferien på Vitenparken. Mandag til fredag lager VitenSkolen aktiviteter for barn fra 7 til 12 år. Bli med én, to eller fem tre dager.

Energidag – vi leker med fysikk
Mandag 17. februar kl 08:00-16:00

Vi starter opp med morsomme leker og introduksjon av dagens instruktører. Gjennom dagen skal vi gjøre eksperimenter, observasjoner og lære mer om de grunnleggende naturlovene vi omgir oss med! Vi skal bygge modeller av ulike spennende konstruksjoner med våre 3d penner og gå dypere for å forstå hvordan en katapult egentlig fungerer! Dette blir en actionfylt dag med mye liv og moro hvor vi skal være mye ute. Barn lærer best når de har det morsomt og lærer på en aktiv måte!

Kodedag
Tirsdag 18. februar kl 08:00-16:00

Programmering er et kreativt verktøy som alle barn kan utforske. I dag skal vi få nyttige ferdigheter gjennom morsomme og motiverende aktiviteter. Vi starter dagen med å se på hvordan en datamaskin er bygd opp, setter den sammen og bruker den til å lære oss å programmere spill. Vi skal også programmere og styre våre utrolige robotbiler!

Lek med teknologi
Onsdag 19. februar kl 08:00-16:00

Lek med teknologi og lær om hyperloop, m-bot og meltdown! I tillegg så får vi kanskje flydd med droner! Bli med og se

Kjemidag og framtidens mat
Torsdag 20. februar kl 08:00-16:00

Vi blir bedre kjent med molekylene våre gjennom spennende eksperimenter og bygger våre egne molekyler! Det blir workshop i matlaben med eksperimentering og utforsking av smaksløkene.

Matlab og fysikkstafett
Fredag 21. februar kl 08:00-16:00

Innholdsrik dag du ikke vil gå glipp av! I dag skal vi eksperimentere på matlaben, fysikkstafett med forskjellige forsøk og avslutte dagen med ekstra gøye aktiviteter og mat.

 

Mat og drikke

Påmeldingen inkluderer lunsj og frukt hver dag.

Om søskenrabatt

Om to eller flere søsken melder seg på samtidig så kan du velge billettene med søskenrabatt.

Har du spørsmål angående arrangementet? Send en e-post til vitenskolen@vitenparken.no.

 

 

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

End date
02/21/2020

Booking Date Expired: This event has passed today's date.

Tickets

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available