fbpx Skip to content

Vitenparken

VitenSøndag – Halloween gjør klart gresskaret ditt før halloween

Halloween, lag ditt eget gresskar og bli med på skummelt opplegg

Halloween er ikke før neste helg, men det er best å starte forberedelsene tidlig om det skal bli skummelt nok! Derfor har vi gresskarverksted på søndag. I tillegg til å skjære ut skumle gresskar baker vi gresskarpai og forteller morsomme historier om Halloween.

Søndag på Vitenparken

Hver helg er det fritidsaktiviteter på Vitenparken. Vi lar barn og unge leker og eksperimentere med mat, bioteknologi, koding og fysikk. På søndager kan alle barn og voksne bli med, vi er enten i Makerspace i kjelleren, i kjøkkenet MatLab eller ute i parken. Det er oppstart hver hele time, altså kl. 12.00, kl. 13.00 og kl. 14.00. Kjøp billett på forhånd på denne siden, eller i Vitenparken Kafé ved ankomst.

Åpen kafé og utstilling

Alle som deltar på VitenSøndag får tilgang til utstillingen ”Mat for mindre”, som handler om mat og matproduksjon. I Mat for mindre møter du på mange lekne installasjoner som får deg til å tenke over både egne matvalg og hvordan verdens matproduksjon bør foregå i fremtiden. Årets store nyhet i Utstillingen er Brølepanteren – en superkul installasjon om sirkulærøkonomi der du selv kan bli en brølepanter! Du kan også ta lappen med vår traktorsimulator, komponere din egen digitale pizza med karakterene i PizzaToget og bli en presisjonsbonde ved å treffe ugresset i spillet FarmHero.

Vitenparken Kafé holder åpent alle søndager. Her kan du spise sandwich, salater, bakevarer, smoothier og juicer.

Har du spørsmål angående arrangementet? Send en epost til lukasz@vitenparken.no.

Smittevern

Vi tar smittevern på alvor og innførte tidlig nye rutiner for vask og registrering. Alle flater vaskes regelmessig og bordene vaskes mellom hver gjest. Det er utplassert spritdispensere flere steder, men vi oppfordrer selvfølgelig til grundig håndvask med såpe etter dobesøk for eksempel. Alle som kommer til oss må registrere seg for eventuell smittesporing på registrering.vitenparken.no. PS: dette må gjøres like før eller ved ankomst da siden registrerer klokkeslett for ankomst.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

End date
10/25/2020

Booking Date Expired: This event has passed today's date.

Tickets

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available