fbpx Skip to content

Vitenparken

VitenSøndag – Lek med 3D-penner

Det blir både 3D-penner og Eggdrop Challenge på Vitenparken førstkommende søndag. Velkommen til en dag for hele familien der dere kan besøke utstillingen "Mat for mindre", kose dere i kafeen og bli med på spennende aktiviteter på Vitenparken fra klokken 12.00 – 15.00.

Eggdrop Challenge er ikke bare bare. Vi finner frem diverse hjelpemidler og ser hva som skal til for å kaste et egg fra stor høyde uten at det knuser. Vi finner også frem 3D-pennene våre og lager forskjellige ting. Kun kreativiteten setter grenser, så lenge du er stø på hånda! Hvis du lurer på hvordan 3D-penner fungerer så kan du sjekke ut NRK Unormal sin Youtube-video. Ser det ikke gøy ut?

Søndag på Vitenparken

Hver helg er det fritidsaktiviteter på Vitenparken. Vi lar barn og unge leker og eksperimentere med mat, bioteknologi, koding og fysikk. På søndager kan alle barn og voksne bli med, vi er enten i Makerspace i kjelleren, i kjøkkenet MatLab eller ute i parken. Det er oppstart hver hele time, altså kl. 12.00, kl. 13.00 og kl. 14.00. Kjøp billett på forhånd på denne siden, eller i Vitenparken Kafé ved ankomst.

Åpen kafé og utstilling

Alle som deltar på VitenSøndag får tilgang til utstillingen ”Mat for mindre”, som handler om mat og matproduksjon. I Mat for mindre møter du på mange lekne installasjoner som får deg til å tenke over både egne matvalg og hvordan verdens matproduksjon bør foregå i fremtiden. Årets store nyhet i Utstillingen er Brølepanteren – en superkul installasjon om sirkulærøkonomi der du selv kan bli en brølepanter! Du kan også ta lappen med vår traktorsimulator, komponere din egen digitale pizza med karakterene i PizzaToget og bli en presisjonsbonde ved å treffe ugresset i spillet FarmHero.

Vitenparken Kafé holder åpent alle søndager. Her kan du spise sandwich, salater, bakevarer, smoothier og juicer.

Har du spørsmål angående arrangementet? Send en epost til lukasz@vitenparken.no.

Smittevern på Vitenparken

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

End date
10/18/2020

Booking Date Expired: This event has passed today's date.

Tickets

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available