fbpx Videre til innhold

Vitenparken

Bordbestilling Vitenparken Kafé

For å bestille bord sender du en epost til booking@vitenparken.no.

Kjøkkenet er åpent fra kl 11.00-15.00 alle hverdager. På torsdager (unntatt ferier og høytider) har vi kveldsåpent kjøkken til kl 20.00.
I våre øvrige åpningstider kan du kjøpe påsmurte baguetter, bakverk, smudier og kaffe/te.

Sesongbasert kjøkken

På Vitenparken Kafé får du mat laget fra bunnen av med gode, sesongbaserte ingredienser. Mye av det vi bruker i vårt kjøkken har vi høstet, fermentert, dyrket, tørket eller konservert på andre måter. Vi bruker mest mulig råvarer fra lokale gårder. Vi ønsker å bekjempe matsvinn ved innovativ bruk av maten. Vi lager blant annet smaksatt salt, siruper og teer av skall fra frukt og grønt, mikrogrønt dyrkes her i huset, og vi bruker vårt eget øl i maten.

Piknikkurven

Bestill piknikkurven til deg og din kjære, eller kanskje du ønsker en hyggelig dag med din bedrift? Bestill på forhånd og hent i Vitenparken Kafe. Den inkluderer: Økologisk juice, kaffe på termos, nydelig salat med sesongens råvarer; med godt brød og pisket smør. Dagens dessert, for eksempel hjemmelaget kake eller fruktsalat. Pledd, bestikk og dekketøy medfølger – så du trenger ikke tenke på noe.

Bordreservasjon

Bestill bord på booking@vitenparken.no

  • I sesong kommer mange av råvarene i maten på Vitenparken Kafé fra vårt eget veksthus og kjøkkenhage - kun to minutters gange fra Vitenparken.

Reservasjoner