fbpx Videre til innhold

Vitenparken

Digg veggismat

På hvor mange måter kan man servere en gulrot? Hva skal jeg egentlig gjøre med knutekål? På dette kurset skal vi steke, koke, fritere, blende, røyke, grille, snitte, hakke og selvfølgelig smake og spise deilige grønnsaksretter.

Bli inspirert til å lage nydelige retter uten kjøtt eller fisk. Vi prøver oss frem med vegetarmat med masse smak og tekstur. Vi starter med en stort buffet av grønnsaker, korn og belgfrukter, og under trygg ledelse fra kokkene på Vitenparken, lager vi masse god mat.

Kurset holdes på Vitenparkens Matlaboratorium, og kursholder er Hafsteinn Snæland, kjøkkensjef på Vitenparken Kafé.

Har du spørsmål angående kurset? Send en epost til elise@vitenparken.no. Tidspunkt for kurset kan bli justert. Ved for få deltakere vil kurset bli kansellert, og pengene refundert.
Vegetarmatkurs
kr 540
12 tilgjengelig

Vennligst fyll inn alle de obligatoriske feltene

Jeg har gavekort
kr 0
12 tilgjengelig

Vennligst fyll inn alle de obligatoriske feltene

Total
kr 0

Sluttdato
01/14/2020

Billetter

Vegetarmatkurs
kr 540
12 tilgjengelig

Vennligst fyll inn alle de obligatoriske feltene

Jeg har gavekort
kr 0
12 tilgjengelig

Vennligst fyll inn alle de obligatoriske feltene

Total
kr 0