fbpx Skip to content

Vitenparken

Digitalt frokostseminar – NMBU Bærekraftsarena – GreenSmart

Hillevåg, Stavanger – «Hvordan mate et nabolag?»

Når: 26. november 2021, klokken 08:15 – 09:15
Hvor: Digitalt samling, Zoom-lenke her
Last ned: Kalenderinvitasjon

Høstens seminarer gir korte og spennende innblikk i arbeidet fra studentene på det nye masterprogrammet i urbant landbruk ved NMBU. Fredag 26. november vil masterstudentene presentere sitt arbeid og foreløpige svar på problemstillingen omkring nabolag og matproduksjon. Deretter avslutter vi med en åpen diskusjon rundt arbeidet.

Frokostseminarene er korte digitale samlinger med studentpresentasjoner, som hver tar for seg viktige utfordringer og interessante problemstillinger innen byutvikling, der urbant landbruk kan svare på sosial-, økologisk- og økonomisk bærekraft. Studentene arbeider i tverrfaglige team, og har en svært bred faglig bakgrunn. Fellesnevneren er et
brennende engasjement for matproduksjon og en bærekraftig utvikling i grønnere byer.

Dette er det femte og siste studentseminaret som går høsten 2021. Foruten en ny serie fysiske frokostseminarer i 2022, vil GreenSmart også lansere ett siste digitalt frokostseminar den 17. desember. Mer informasjon om dette kommer snart.

Bli med ved å logge deg inn på zoom-lenken over og bidra gjerne med innspill og spørsmål i diskusjonen etter presentasjonene. Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt!

Velkommen fredag 26. november kl. 08:15!

Tickets