fbpx Skip to content

Vitenparken

Digitalt frokostseminar – NMBU Bærekraftsarena – GreenSmart

«Hvordan kan urbant landbruk driftes og optimaliseres for å bidra til økt samhandling mellom industri og skole?»

Når: 29. oktober 2021, klokken 08:15 – 09:15
Hvor: Digitalt samling, Zoom-lenke her
Last ned: Kalenderinvitasjon

Høstens seminarer gir korte og spennende innblikk i arbeidet fra studentene på det nye masterprogrammet i urbant landbruk ved NMBU. Fredag 29. oktober introduseres en ny problemstilling omkring samhandling mellom skole og industri. Masterstudentene vil presentere sitt arbeid og foreløpige svar. Deretter avslutter vi med en åpen diskusjon rundt arbeidet.

Dette er det tredje seminaret, av totalt fem studentseminarer, som går annenhver uke høsten 2021. Seminarene er korte digitale samlinger med studentpresentasjoner, som hver tar for seg viktige utfordringer og interessante problemstillinger innen byutvikling, der urbant landbruk kan svare på sosial-, økologisk- og økonomisk bærekraft. Studentene arbeider i tverrfaglige team, og har en svært bred faglig bakgrunn. Fellesnevneren er et brennende engasjement for matproduksjon og en bærekraftig utvikling i grønnere byer.

Bli med ved å logge deg inn på lenken over og bidra gjerne med innspill og spørsmål i diskusjonen etter presentasjonene. Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med hugo.a.nilsen@nmbu.no!

Velkommen fredag 29. oktober kl. 08:15!

Tickets