Videre til innhold

Vitenparken

Ølsmaking 101

Velkommen inn i ølets verden. Kjøkkensjefen på Vitenparken, Hafsteinn Snæland, lærer deg å navigere i en verden av øl. Vi har alt vi trenger for en smakfull og hyggelig aften, så det eneste du trenger å gjøre er å møte opp med nysgjerrig hode og mage.

På Vitenparkens Ølskole studerer vi ølets verden og lærer å smake på verdens mest populære alkoholholdige drikkevare. Vi går inn på historien om øl, produksjon av øl og de viktigste øltypene. Vi ser på, dufter, smaker og diskuterer øl og råvarer brukt til brygging av øl. Deltakere får oppleve alt fra pilsner til stout og surøl. Lyse, mørke, svake, sterke, bitre, fruktige, aromatiske, ferske, sure og søte øltyper blir smakt. Vi bruker også øl fra vårt eget bryggeri – Parken Mikrobryggeri, og andre øltyper med fokus på norsk produksjon.

Kursholder er Hafsteinn Snæland, kjøkkensjef på Vitenparken. Haffi er også bryggerisjef på Parken Mikrobryggeri, utdannet ølsommelier og sertifisert øldommer. Han leder deltakere gjennom ølets verden og sørger for at alle får smakt noe nytt og spennende. Smaksverkstedet varer i to timer, og kan kombineres med Ølsmaking 102 hvis du vil det.

 

Kjøkkensjef på Vitenparken, Hafsteinn Snæland, som også er utdannet ølsommelier holder ølsmakekurs.

Har du spørsmål angående kurset? Send en epost til elise@vitenparken.no.

Billett ølsmaking 25. september
kr 490
30 available

Please fill in all required fields

Total
kr 0

Sluttdato
09/25/2019

Billetter

Billett ølsmaking 25. september
kr 490
30 available

Please fill in all required fields

Total
kr 0