fbpx Skip to content

Vitenparken

Programmeringsbonanza – Vitenhelg med koding

Hva: Programmeringsbonanza – Vitenhelg med koding

Dato: 26. og 27. mars

Kl. 11-15 hver av dagene

Hvor: Rundt omkring på Vitenparken 

Pris: 100,- Billetten inkluder inngang til Vitenverden. Barn under 3 år og foresatte i følge med barn som løser billett, går gratis.

Den siste helga i mars blir det programmeringsbonanza på Vitenparken. Spredt ut i kriker og kroker i hele bygget vil det bli muligheter for å leke med masse kult programmeringsutstyr og bryne seg på morsomme utfordringer. Her vil hele familien finne engasjerende aktiviteter som viser at programmering er gøy for alle!

Levende Lego
(Passer fra 6 år og oppover)

Alle liker jo å bygge Lego, men visste dere at dere med Lego Spike Essentials også kan programmere Legoen til å bevege seg og reagere på omgivelsene? Stikk innom og prøv én av de mange oppskriftene, eller bare utforsk og kos dere.

Bærekraftsballer
(Passer fra 8 år og oppover)

De som var med på Vitenparkens sommerskole vet godt at det er lite som er morsommere enn å leke seg med Sphero Bolt. I denne aktiviteten vil dere bli utfordret til å programmere Spheroen til å kjøre rundt og vise hvordan FNs Bærekraftsmål henger sammen. Pluss at man kan kjøre rundt og hoppe i terrengparken vi setter opp.

Smarte systemer
(Passer fra 10 år og oppover)

På skoler i hele landet har elever de siste årene blitt kjent med micro:bit, en artig liten sak man får plass til i håndflaten. Micro:biten har mange kule sensorer dere kan få utforske, pluss at dere kan koble til masse ekstrautstyr. Klarer dere å programmere et smart system som vanner plantene automatisk når det blir tørt? Hva med en alarm som sier ifra hvis noen sniker seg inn på rommet ditt?


BitBotBonanza
(Passer fra 10 år og oppover)

BitBoten har vært en favoritt på Vitenparken i flere år allerede, men vi blir rett og slett ikke lei. Den artige lille kjerra kan programmeres til å tegne figurer med tusj, bruke sensorer til å orientere seg eller fjernstyres med egenprogrammert fjernstyring. Ta utfordringen og se om du får BitBoten gjennom hinderløypa vår!

Alle aktivitetene er drop-in-aktiviteter og kjører kontinuerlig, så bare ta turen og se hva som faller i smak, men sett av godt med tid, for her er det MYE å kose seg med for både store og små!

Billetter kjøper du på nettsiden eller i kafeen når du kommer. Billetten inkluder inngang til Vitenvereden. Barn under 3 år og foresatte i følge med barn som løser billett, går gratis.

På våre arrangementer vil det kunne bli tatt bilder og video til bruk i vårt kommunikasjonsarbeid, dersom du ønsker å reservere deg mot dette, kan du ta kontakt med fotografen eller sende en epost til nina@vitenparken.no

Leter du etter noe å gjøre med barna denne helgen så har du kommet til rett sted.  Kombiner gjerne med et besøk i Andedammen café og restaurant som er åpent hver dag, og kanskje en tur i Norges kanskje fineste park. Vitenparken har arrangementer for barn og familier hver helg. Ta en titt på våre andre arrangementer for barn og for voksen fremover.

Vil du få med deg ting som skjer hos oss, så følg oss på Facebook og meld deg på vårt nyhetsbrev.

 

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

End date
03/27/2022

Booking Date Expired: This event has passed today's date.

Tickets

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available