fbpx Skip to content

Vitenparken

Torsdag kveld på Vitenparken

Hver torsdag holder vi kveldsåpent på Vitenparken. Ta med deg kollegaer, studiekamerater eller en date - kokkene lager deilig middag og vi har kveldsåpent i utstillingen "Se inn i det usynlige". Denne torsdagen er det også omvisning i utstillingen kl 18.30 og landbrukshistorisk filmkveld.

Meny

Smashburger eller kikertburger med aioli og pommes frites.
140,-

Landbrukshistorisk filmkveld

Hvordan rekrutterte man studenter til landbruksskoler på 1950-tallet? Med bakteppet “Kunnskap din styrke – letter ditt yrke” kan du bli med på filmkveld med Vitenparkens Venner og Vitenparken om liv og arbeid på landbrukets fagskoler i Oppland i 1951.

Les mer her.

Utstillingen «Se inn i det usynlige»

Du kan også få med deg utstillingen som vises i våre nye utstillingslokaler på Vitenparken. Å ”Se inn i det usynlige” handler om å kunne se med forskernes verktøy. Ikke bare kan vi øse av spennende resultater fra forskning og nyskapning, men også gi smakebiter som viser hvorfor forskernes hverdag er så spennende og fascinerende. Kunst og vitenskap er vesensforskjellig, men har også en rekke fellesnevnere. Nysgjerrighet, kreativitet, skapertrang, spisskompetanse, teknologi- og håndverksferdigheter er fellestrekk for både forskere og kunstnere. I denne utstillingen møtes kunst, vitenskap og teknologi på en inspirerende og utfordrende måte.

Egil Paulsen, kurator for utstillingen, holder omvisning kl 18.30.

Åpningstider

Kjøkkenet er åpent til kl 20.00
Kafeen og utstillingen er åpen til midnatt

Vil du bestille bord? Trykk her.

Tickets