fbpx Skip to content

Vitenparken

Torsdag kveld på Vitenparken

Hver torsdag holder vi kveldsåpent på Vitenparken. Ta med deg kollegaer, studiekamerater eller en date - kokkene lager deilig middag og vi har kveldsåpent i utstillingen "Se inn i det usynlige". Denne torsdagen er det også seminar og filmkveld om myrforskning med en velsmakende snacks-meny inspirert av myras råvarer. Har du noen gang smakt barkchips?

Vi smæsjer burgere

Smæsjburger er kanskje Norges beste burger. Vi bruker tre forskjellige stykningsdeler og kverner kjøttet selv her på kjøkkenet. Den heter smæsj-burger fordi vi smæsjer den med et to-kilos lodd. Smashburger eller kikertburger med aioli og pommes frites kan kjøpes i Vitenparken Kafé fra kl 15.00 og koster 140,-

Utstillingen «Se inn i det usynlige»

Du kan også få med deg utstillingen som vises i våre nye utstillingslokaler på Vitenparken. Å ”Se inn i det usynlige” handler om å kunne se med forskernes verktøy. Ikke bare kan vi øse av spennende resultater fra forskning og nyskapning, men også gi smakebiter som viser hvorfor forskernes hverdag er så spennende og fascinerende. Kunst og vitenskap er vesensforskjellig, men har også en rekke fellesnevnere. Nysgjerrighet, kreativitet, skapertrang, spisskompetanse, teknologi- og håndverksferdigheter er fellestrekk for både forskere og kunstnere. I denne utstillingen møtes kunst, vitenskap og teknologi på en inspirerende og utfordrende måte. Les mer her.

Forskning og mat inspirert av myra

Bli med på kveldsseminaret “Norsk myrforskning i fortid og framtid – Fra å redusere utvandring til å redusere klimagassutslipp”. Arrangementet er i samarbeid med Stiftelsen Fondet for jord- og myrundersøkelser, Vitenparkens Venner, NIBIO og Vitenparken. For anledningen har kjøkkensjefen vår komponert en meny inspirert av myras råvarer – det blir barkchips, multekake og tyttebær. Arrangementet er gratis. Les mer her.

Åpningstider

Kjøkkenet er åpent til kl 20.00
Kafeen og utstillingen er åpen til midnatt

Vil du bestille bord? Trykk her.

Tickets