fbpx Skip to content

Vitenparken

Vitenhelg: Kule kryp

Dato: 29. – 30. april

Tidspunkt: 10:00 – 15:00

Pris: 100 kr per barn (gratis for voksne i følge med barn og barn under 3 år)

Pris for Flaggermusaften: 125 per deltaker

(Blad ned på siden for kjøp av billetter)

Våren er her og naturen våkner!
Hva er vel bedre enn å bruke helgen på å utforske alle de kule krypene sammen med Vitenparken?
Her kan du være med på aktiviteter som å bygge ditt eget fantasiinsekt, naturbingo i parken, og andre morsomme krypende aktiviteter

Kom, bli med!
Dette blir kjempespennende!

Program:

 

Lørdag – Dagsprogram:

kl.10-15  

Hele dagen (Drop-in): Vi dekorerer insekter. Bli med Vitenvertene og dekorer flotte insektsmodeller. Her lar vi fantasien flomme!

Kl.10.00-11.30: Vitenparken Ansetter Insekter. Visste du at insekter gjør mange viktige oppgave på vegne av oss mennesker? Bli med når Vitenparken ansetter ny “vakthund” til kjøkkenhagen.

Kl.12.30-14.00: Utforske kule kryp som lever i vannet i Andedammen. Vi finner arter som lever i vannet i Andedammen og studerer de i lupe. Engasjerte vitenverter hjelper til!

Kl.14.00-15.00: Stein Ivars kryp besøker Vitenparken. Hils på noen eksotiske kryp mens vi kikker på insektene vi har samlet inn i løpet av dagen i luper.

 

Søndag – Dagsprogram: 

kl.10-15 

Hele dagen (drop-in): Lag din egen humlekasse

Kl.10.00-12.30: Utforske kule kryp som lever på campus. Vi finner insekter og kryp som lever i NMBU-parken. Vi løfter på steiner, håver i busker, vasser i vannpytter, og rister i trær for å utforske mangfoldet. Etterpå studerer vi de i lupe. Engasjerte vitenverter hjelper til! Oppmøte klokken 10:00 og avgang for felles tur rund på campus klokken 10:15.

Kl.13.30-15.00: Hils på noen kule kryp! Norsk Herpetologisk Forening stiller med slanger, tarantella og andre eksotiske dyr. Vi kikker også på dagens fangst fra parken i lupene på Vitenparken. Se og lær!

 

Søndag 19:00-22:00, Flaggermusaften: 

Bli med Norsk Zoologisk Forening og flaggermusforskeren Reed McKay ut på flaggermusvandring. Vi samles inne på Vitenparken for å lære litt om flaggermus og hvordan vi forsker på de bevingede pattedyrene, før vi tar turen ut på NMBUs campus med flaggermusdetektorer og ørene på stilk.

 


! Utstillingen vår, Vitenverden, er for tiden under utvikling så det vil være installasjoner som ikke virker. Vi beklager ulempen.

Ta en titt på våre andre arrangementer for barn og for voksen fremover. Vil du få med deg ting som skjer hos oss, så følg oss på Facebook og meld deg på vårt nyhetsbrev.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

End date
04/30/2023

Booking Date Expired: This event has passed today's date.

Tickets

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available