fbpx Skip to content

Vitenparken

Vitenshow

Vitenshow på Vitenparken

Vitenparkens superformidler “Forsker-Frederic” digger vitenskap og disker opp med sine favoritteksperiment i et fabelaktig vitenshow på Vitenparken.
Artigere måte å lære om vitenskap og bærekraft på finnes ikke!
  • Vitenshowet starter klokken 14:00 og foregår i Hovedkvarteret.
  • Billetten koster kr 100 og inkluderer aktiviteten Jakten på alle verdens smaker (foregår kontinuerlig i utstillingen mellom klokken 12-15 denne dagen)
Velkommen til Vitensøndag ved Vitenparken.

 

Leter du etter noe å gjøre med barna denne helgen så har du kommet til rett sted.  Jakten på alle verdens smaker er en morsom aktivitet å gjøre med barn og barn i alle aldre (de minste i følge med voksne). Kombiner gjerne med et besøk i Andedammen café og restaurant som er åpent hver dag, og kanskje en tur i Norges kanskje fineste park.

 

Om Jakten på alle verdens smaker

Nei og nei! Forskeren i kjelleren på Vitenparken har havnet i trøbbel. Forskeren jobbet med å lage verdens beste smak. En smak som gjør at alt du spiser smaker som din favorittmat. Men det siste forsøket gikk galt, og nå klarer ikke forskeren smake forskjell på noen ting.
Det verste av alt er at koden som trengs for å tilbakestille eksperimentet ble borte i samme slengen! Forskeren trenger hjelp av dere i publikum for å finne koden og få orden på alle smakene igjen. Kan du hjelpe forskeren før det er for sent?
Koden ligger gjemt i deler i installasjonene i utstillingen på Vitenparken. Lek deg gjennom installasjonene, samle sammen koden, og hjelp forskeren vår med å få orden på smakssansen igjen!

 

Aktivitet for barn på lørdag mellom klokken 12-15. (hver lørdag for en periode)

Ta en titt på våre andre arrangementer for barn og for voksen fremover.

Vil du ikke gå glipp at ting som skjer hos oss, så følg oss på facebook eller meld deg på vårt nyhetsbrev.

 

 

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

End date
10/24/2021 at 15:00

Booking Date Expired: This event has passed today's date.

Tickets

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available