fbpx Skip to content

Vitenparken

VitenSøndag – Snøballkanondag

Bli med på snøballkanondag!
Er du treffsikker leken og glad i vinter? Kom til Vitenparken 3. februar for å prøve vår store snøballkanon. Treffer du blink eller skyter du lengst? Kle deg godt, for denne søndagen skal vi leke med snøen!

Velkommen til en søndag for hele familien der dere også kan besøke utstillingen "Se inn i det usynlige", og bli med på aktivitetene med VitenSkolen fra klokken 12.00 - 15.00.

VitenSkolen for hele familien

VitenSkolen er et fritidstilbud på Vitenparken for barn og unge hvor vi leker og eksperimenterer med mat, bioteknologi, koding eller fysikk. På søndager kan alle barn og voksne bli med, vi er enten i vårt nye Makerspace i kjelleren, i kjøkkenet MatLab eller ute i parken. Det er oppstart hver hele time, altså kl 12.00, kl 13.00 og kl 14.00. Kjøp billett på forhånd, eller i Vitenparken Kafé ved ankomst.

Utstillingen Se inn i det usynlige

Alle som deltar på VitenSøndag får tilgang til utstillingen ”Se inn i det usynlige”, som handler om å kunne se med forskernes verktøy. Ikke bare kan vi i utstillingen øse av spennende resultater fra forskning og nyskapning, men også gi smakebiter som viser hvorfor forskernes hverdag er så spennende og fascinerende. Kunst og vitenskap er vesensforskjellig, men har også en rekke fellesnevnere. Nysgjerrighet, kreativitet, skapertrang, spisskompetanse, teknologi- og håndverksferdigheter er fellestrekk for både forskere og kunstnere. I denne utstillingen møtes kunst, vitenskap og teknologi på en inspirerende og utfordrende måte. Vi har interaktive installasjoner som du er velkommen til å leke med.

Les mer om utstillingen «Se inn i det usynlige».

Flere gode søndagstilbud

Vil du bli med stokkanda Anton på tur? Sammen kan dere finne zoologisk hemmeligheter i parken, samle en koffert full av nektar for å redde bien Bianka eller oppdage alle de spiselige plantene på Campus Ås. Vi på Vitenparken har utviklet en applikasjon, Parkappen, som du kan bruke til å gå på kunnskapsrike oppdagelsesferder i parkområdet på Campus Ås.

Les mer om Parkappen.

Vitenparken Kafé holder åpent alle søndager. Her kan du spise sandwich, salater, bakevarer, smudier og juicer.

Les mer om Vitenparken Kafé.

Har du spørsmål angående arrangementet? Send en epost til elise@vitenparken.no

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

End date
02/03/2019

Booking Date Expired: This event has passed today's date.

Tickets

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available