10 tips for et vellykket arrangement

Enten du skal gjennomføre seminar, konferanse, kurs, møte, bryllup, konfirmasjon eller firmafest er det en del ting du bør huske på for å få et vellykket arrangement.

 1. Sett opp et budsjett for arrangementet. Da er det enklere å vite hva dere har ramme for og dialogen med arenaen vil bli enklere når alle vet hvilket budsjett man skal forholde seg til.
 2. Bestem dato og tidspunkt tidligst mulig. Da kan gjestene holde av datoen i kalenderen og dere unngår skippertaksmetoden under planleggingen.
 3. Skal det være påmelding? Betaling? Hvis dere ikke har mulighet til å administrere dette selv, så er det kanskje noe arenaen kan bistå med (spoiler: Vitenparken kan administrere både påmeldinger og betaling av billetter.)
 4. Finn det perfekte lokalet. Kanskje ta en befaring?
 5. Tenk over hva dere skal spise og drikke
 6. Lag en kjøreplan. Det gjør at arrangementet forløper knirkefritt. En bonus er at innleggsholdere og talere har en ramme å forholde seg til, slik at det ikke sklir ut. Husk også å legge inn nok pauser.
 7. Hvem skal være tekniker for dere? Sørg for å ha en kontaktperson med ansvar for all teknikken. Ingenting er så frustrerende som streikende teknikk under et arrangement.
 8. Er det rom for litt underholdning? Det skal ikke mye til før arrangementet får en lettere tone med våkne og engasjert deltagere.
 9. Er det noe dere skal dele ut når gjestene kommer? Program, deltakerlister, navneskilt? Kanskje arenaen kan hjelpe dere å produsere dette (spoiler: Vitenparken kan produsere dette for dere).
 10. Det er bedre å stille ett spørsmål for mye enn ett for lite! Hold nær dialog med arenaen og pass på at du vet hvem du skal kontakte hvis det er noe du lurer på under avvikling.

Ta kontakt med salgs- og markedsansvarlig Lasse W. Fosshaug på epost eller på telefon 91606355 for en hyggelig prat om hva Vitenparken kan gjøre for å løfte arrangementet ditt til neste nivå.

 • Vitenparken Campus Ås om oss
  Kornrommet har kapasitet til 48 rundt langbord, 50 ved gruppebord og 24 i hestesko. Det brukes mye til møter, kurs, konfirmasjoner og bryllup. To projektorer.
 • Den Glade Professor har kapasitet til 24 ved gruppebord, 40 på langbord og 18 i klasseromsoppsett. Det er populært til heldagsmøter, seminarer, og kurs. Stor TV for presentasjoner og mulighet for lydanlegg.
 • Mikroliv er et koselig rom med plass til 16 på langbord. Stor TV for presentasjoner.
 • Matlab er et kjøkken som brukes til matkurs. Vi skreddersyr mat- og ølkurs for bedrifter, leier ut kjøkkenet og bruker det til utdanning.
 • Hovedkvarteret er vårt største rom. Det er plass til 150 personer ved langbord, 200 i kinooppsett, 96 ved gruppebord og 225 stående. Rommet har avansert teknikk og krever tekniker ved bruk. Dette står selvfølgelig Vitenparken for.

Related news