Bærekraftig kjøkkenhage: 2-dagers matkurs
Velkommen til kurset "Bærekraftig kjøkkenhage" med vår skolehageformidler, Håkon Mella!
Håkon Mella er en erfaren gartner og kokk med en dyp lidenskap for bærekraftig matproduksjon. Som skolehageformidler og pedagog ved Vitenparken kombinerer han sin ekspertise innen dyrking og matlaging for å inspirere andre til å dyrke og tilberede mat på en miljøvennlig måte.
Gjennom to kurskvelder vil du få både teoretisk og praktisk kunnskap om etablering og vedlikehold av en bærekraftig kjøkkenhage. Du vil lære å planlegge kjøkkenhagen, dyrke vanlige grønnsaker, samt få innsikt i gjødsling, innhøsting og konservering av avlingen.
Kurset holdes i VitenEnga, Vitenparkens egen skole- og kjøkkenhage. Dette området fungerer som en læringsarena for bærekraftig matproduksjon, hvor vi dyrker grønnsaker som brukes i Andedammen Café og Restaurant. VitenEnga er også et knutepunkt for forskning og utdanning innen urbant landbruk og skolehager.
Kursdetaljer:
Del 1: 19. mars
Del 2: 24. april
Tidspunkt: 18:00 – 21:00
Pris:
kr 350,- per kursdag
kr 600,- for begge delene
Middagstilbud:
Før kurset kan du nyte en deilig middag på vår restaurant, Andedammen. Velg mellom vår berømte Smashburger eller Vegetarianerens fristelse, begge servert med pommes frites og hjemmelaget aioli. Drikke er ikke inkludert, men kan bestilles på stedet. Vennligst oppgi eventuelle allergier eller matpreferanser ved påmelding.
Pris:
kr 500,- (Burger + én kursdag)
kr 950,- (Burger + begge kursdager)
Kapasitet: 20 deltakere
End date
04/24/2025