Biff, béarnaise og øl
Lær deg hvordan du lager den perfekte biffen og piske opp en béarnaisesaus fra grunnen av.
Kjøkkensjefen på Vitenparken, Hafstein Snæland, lærer deg hvordan vurdere kvaliteten på kjøttet, lage saus med riktig konsistens og blande sammen smaker som jubler i munnen.
Kurset holdes på MatLab, vårt nye kurskjøkken på Vitenparken. Vi har forkleder og alt av utstyr, så det eneste du trenger å gjøre er å møte opp med nysgjerrig hode og sulten mage.
Kurset varer i to og en halv timer.
Meld deg på, det er begrenset antall plasser.
Pris
490,- per person
-
Kjøkkensjefen på Vitenparken, Hafstein Snæland, lærer deg hvordan vurdere kvaliteten på kjøttet, lage saus med riktig konsistens og blande sammen smaker som jubler i munnen.
-
Kurset holdes på MatLab, vårt nye kurskjøkken på Vitenparken.