fbpx Skip to content

Vitenparken

Sci-Fly: utendørs familieforestilling av Øy

Kombiner besøk på Vitenparkens utstilling med en unik utendørs forestilling blant summende insekter 

Nå blomstrer og summer det over alt, og vi inviterer dere til å utforske insektenes verden sammen med oss!

Datoer og tidspunkt

Lørdag  2.juli (kansellert)  og kl. 15:00

Søndag  3.juli    kl. 14:00

Lørdag   9.juli    kl. 12:00 og kl. 15:00

Søndag  10.juli   kl. 14:00

Pris: (inkludert inngang til utstilling og én times interaktiv forestilling)

120,- kr for barn

150,- for voksne i følge med barn

180,- for voksne uten barn

 

Sci-Fly er en interaktiv forestilling for barn og voksne, og handler om insektene vi lever side om side med. Insektene som myldrer i duggdråpene i den overmodne frukten på kjøkkenet, som lager hemmelige tunneler i et evig mørke, viklet inn i en skog av tråder. De er insektene med det dårlige ryktet, men som vi heller ikke kan leve uten. I forestillingen møter man et vertskap som har gjort noen helt spesielle funn de ønsker å dele med omverdenen.

Med Sci-Fly inviterer scenekunstkompaniet Øy og Vitenparken til en morsom og merkelig oppdagelsestur i det frodige landskapet like ved Vitenparken. Barna blir selv delaktig i å utforske i forestillingen, som aktivt engasjerer både fantasien og sansene. Anbefales for barn fra 5 år og oppover.

Forestillingen inkluderer inngang til Vitenparkens utstilling hvor du kan leke og oppleve blant annet Brølepanteren, Pizzatoget og bli en FarmHero. Besøket kan også kombineres med en tur innom Andedammen café og restaurant som er åpen hver dag, og en spasertur i Norges kanskje fineste park.

Forestillingen Sci-Fly skjer i samarbeid mellom Øy og NOBA (Norwegian BioArt Arena), en del av Vitenparken på Ås. Forestillingen har oppstått i krysningen mellom scenekunst og entomologi – viten om insekter og er inspirert av boken Insektenes Planet (2018) av forfatter og biolog Anne Sverdrup Thygeson.

Forestillingen er produsert av Øy i samarbeid med scenograf Maria Wang Kvalheim (NO), kunstner/forsker Monika Żak (PL), skuespiller Mari Pitkäen (FI) og kostymedesigner Cecilio Orozco Martínez (MX) under ledelse av produsent for Øy og scenograf Hazel Barstow (NO).

Produsent / prosjektleder for Øy Hazel Barstow

Grafisk design plakat Hazel Barstow

Ytre øyne Ellen Jerstad og Sandra Bringsjord Pape har bidratt i prosessen

Rebekka Sæter prosjektansvarlig ved NOBA

Sci-Fly er co-produsert av scenekunstkompaniet Øy og Norwegian Bioart Arena (NOBA)

 Støttet av Fond for lyd og bilde, og Fri scenekunst.


På våre arrangementer vil det kunne bli tatt bilder og video til bruk i vårt kommunikasjonsarbeid, dersom du ønsker å reservere deg mot dette, kan du ta kontakt med fotografen eller sende en epost til nina@vitenparken.no

 

Praktisk informasjon til nærmere forestilling:

Forestillingen er utendørs delvis i ulendt terreng, kle dere etter været.

Oppmøte: Utenfor caféen, ved inngangen til Vitenparken bygget. Der vil dere bli hentet og tatt med videre. Toalett finnes inne i cafeén på Vitenparken.

Foto: Aksel Pépin

 

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

End date
07/10/2022

Booking Date Expired: This event has passed today's date.

Tickets

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available