SmakÅs 2018
Hvordan kan teknologi være med på å gjøre matproduksjonen i Norge mer bærekraftig i fremtiden? SmakÅs gir deg en total opplevelse for både sanser og sinn.
SmakÅs er Norges eneste mat- og teknologifestival med fokus på bærekraftig matproduksjon. SmakÅs formidler kunnskap om kortreist mat og hvordan teknologi kan være med på å gjøre matproduksjonen i Norge enda mer bærekraftig i fremtiden. På en 1,6 kilometer lang strekning mellom Vitenparken på Campus Ås (NMBU) og Ås stasjon i sentrum besøker du flere mindre markeder med forskjellige temaer innenfor mat og teknologi. Noe for enhver smak! Helga avsluttes med kino i Ås kino- teater søndag 14. oktober, med et smakfullt program med innlagte mat-pauser.
Program på Vitenparken
Hele dagen
Salg av mat og drikke på Vitenparken Kafé
Utstillingen “Se inn i det usynlige” er åpen i underetasjen på Vitenparken
Smaksverksted på MatLab i 2. etasje på Vitenparken
Kos med levende kyllinger på Vitenparken
Elektrisk sykkel med kjøkken vil kjøre mellom sentrum og Campus Ås
Kl 12.00-12.30
MatVitenShow i Hovedkvarteret på Vitenparken
Kl 13.00-13.30
Matkastingskonkurranse utenfor Vitenparken
Kl 14.00.-14.30
MatVitenShow i Hovedkvarteret på Vitenparken
Se fullstendig program for hele SmakÅs 2018 på www.smakas.no.
–
Arrangører av årets mat- og teknologifestival er NMBU, Vitenparken, UKA i Ås, Ås landbrukslag og Ås kommune.
Har du spørsmål angående arrangementet? Send en epost til elise@vitenparken.no.
End date
10/13/2018
-
Hvordan kan teknologi være med på å gjøre matproduksjonen i Norge mer bærekraftig i fremtiden? SmakÅs gir deg en total opplevelse for både sanser og sinn.
-
Hvordan kan teknologi være med på å gjøre matproduksjonen i Norge mer bærekraftig i fremtiden? SmakÅs gir deg en total opplevelse for både sanser og sinn.
-
Hvordan kan teknologi være med på å gjøre matproduksjonen i Norge mer bærekraftig i fremtiden? SmakÅs gir deg en total opplevelse for både sanser og sinn.