fbpx Skip to content

Vitenparken

Torsdag kveld på Vitenparken

Hver torsdag holder vi kveldsåpent på Vitenparken. Ta med deg kollegaer, studiekamerater eller en date - kokkene lager deilig middag og vi har kveldsåpent i utstillingen "Se inn i det usynlige".

Kveldens meny

Smæsjburger
Burger av utvalgte stykningsdeler av norsk storfe, potetburgerbolle med ost, dressing, salat og tomat og fermentert chili.
Allergener: Melk, hvete, egg og sennep

Selleriburger
Sous vide-kokt og marinert sellerirot på potetburgerbolle med dressing, salat, tomat og fermentert chili.
Allergener: Selleri, melk, hvete og sennep.

140,- for burger og pommes frites.

Vitenparkens Smæsjburger

Smæsjburger er kanskje Norges beste burger. Vi bruker tre forskjellige stykningsdeler og kverner kjøttet selv her på kjøkkenet. Den heter smæsj-burger fordi vi smæsjer den med et to-kilos lodd.

Utstillingen «Se inn i det usynlige»

Du kan også få med deg utstillingen som vises i våre nye utstillingslokaler på Vitenparken. Å ”Se inn i det usynlige” handler om å kunne se med forskernes verktøy. Ikke bare kan vi øse av spennende resultater fra forskning og nyskapning, men også gi smakebiter som viser hvorfor forskernes hverdag er så spennende og fascinerende. Kunst og vitenskap er vesensforskjellig, men har også en rekke fellesnevnere. Nysgjerrighet, kreativitet, skapertrang, spisskompetanse, teknologi- og håndverksferdigheter er fellestrekk for både forskere og kunstnere. I denne utstillingen møtes kunst, vitenskap og teknologi på en inspirerende og utfordrende måte. Les mer om Se inn i det usynlige.

Åpningstider

Kveldsmenyen serveres fra kl 15.00.
Kjøkkenet er åpent til kl 20.00.
Kafeen og utstillingen er åpen til midnatt.

Bestill bord på Vitenparken Kafé.

Tickets