fbpx Skip to content

Vitenparken

VitenSøndag: Oppfinnelser som redder verden

Verden står overfor mange store utfordringer og det er lett å miste motet. Men vi må ikke glemme at vi mennesker er ekstremt tilpasningsdyktige - vi har løst store utfordringer med fantasi og kreativitet før. Mange ganger! Så det er masse håp! Bli med å bygg prototyper av oppfinnelsene vi trenger og vis de frem i Vitenparkens insta-ramme. Velkommen til en søndag for hele familien der dere kan besøke utstillingen "Mat for mindre", kose dere i kafeen og bli med på aktiviteter med VitenSkolen fra klokken 12.00 – 15.00.

VitenSkolen for hele familien

VitenSkolen er et fritidstilbud på Vitenparken for barn og unge der vi leker og eksperimenterer med mat, bioteknologi, koding og fysikk. På søndager kan alle barn og voksne bli med, vi er enten i Makerspace i kjelleren, i kjøkkenet MatLab eller ute i parken. Det er oppstart hver hele time, altså kl. 12.00, kl. 13.00 og kl. 14.00. Kjøp billett på forhånd, eller i Vitenparken Kafé ved ankomst.

Åpen kafé og utstilling

Alle som deltar på VitenSøndag får tilgang til utstillingen ”Mat for mindre”, som handler om mat og matproduksjon. I Mat for mindre møter du på mange lekne installasjoner som får deg til å tenke over både egne matvalg og hvordan verdens matproduksjon bør foregå i fremtiden. Årets store nyhet i Utstillingen er Brølepanteren – en superkul installasjon om sirkulærøkonomi der du selv kan bli en brølepanter! Du kan også ta lappen med vår traktorsimulator, komponer din egen digitale pizza med karakterene i PizzaToget og bli en presisjonsbonde ved å treffe ugresset i spillet FarmHero.

Vitenparken Kafé holder åpent alle søndager. Her kan du spise sandwich, salater, bakevarer, smoothier og juicer.

Har du spørsmål angående arrangementet? Send en epost til lukasz@vitenparken.no

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

End date
09/20/2020

Booking Date Expired: This event has passed today's date.

Tickets

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available